bröllop..

I lördags gifte sig min kusin albin med jenny! Detr var ett helt fantaskiskt bröllop! själva vigseln ägde rum i hössjö kyrka! och sedan var det bröllopsfest på tegs församlingshem.

de gick in till låten feather theme (forest gump)

vänner sjöng låtar som "jag vill alltid vara dig nära" "den här stunden"

prästen hade en fantastiskt rolig predikan om en byggarbetsplats (albin är målare)

de lovade varandra evig kärlek och trohet och gav varandra ringarna

sedan gick de ut som gifta till låten "fly on the wings of love"

(Jag grät som en besatt under hela vigseln, fast både albin och jenny och var helt lugna)


Under kvällen så åt vi god mat, lärde känna kompisar till brudparet, lekte massor med lekar och såg på när brudparet skärde upp tårtan.

 








Det var helt fantastiskt! Tack för en underbar kväll!




nördsittning..

okej, det här kommer en vecka sent. Men jag har inte haft tillgång till dator så ni får ursäkta mig!

Förra fredagen hade vi iaf våran första sittning med temat "nörd"! Det betyder för alla ni som nte vet det att man samlas i klassen äter tillsammans och sen har fest natten lång liksom! Vi hade först förfest hos en tjej som heter helena där vi bytte om och klädde ut oss till nördar. kvällen vart riktigt bra! Det var god mat, härlig stämning och bra musik!

Under kvällen hade alla olika uppgifter, jag tillexempel skulle göra reklam i mikrofonen (och hela kvälllen) om min nyöppnade massage salong! Så det var bara att ställa sig upp på stolen och hålla tal... för sådär 200 personer!!! Andra hade tillexempel, hoppa på ett ben hela kvällen eller hålla tacktal till vara faddrar!

Sjukt bra kväll iaf!


Det här är då mina små gull flickor.. från vä, jag, helena, elin, frida och linda


Aron som bjuder på sitt kateterkiss...


Snyggast.se...


Linda..


Lilla Anders är inte som alla andra..



slutsatts; Sjukt bra kväll..

Over and out..




sorry..

jag är ledsen, jag kommer aldrig att bli en riktigt bra bloggare alltså. Jag har verkligen inget tålamod framför en dator! Usch! men jag kan dra en snabb sammanfattning vad som hnt de senaste två veckorna.

Den 21/8 för jag och min älskling till alanya Turkiet för att ha en skön vecka med sol och bad! Det var värt varenda krona! Vi hamnade på ett jtte fint hotell med bra mat och personal. Vi solade och badade och blev bruna. Vi var ut och festade lite. Och en dag var vi ut på en båttur som tog oss runt Alanya. Det var en riktigt bra resa helt enkelt! Jag skriver mer sen nr jag kan sätta in bilder men kameran är just nu i umeå i min lägenhet!


Sen kom vi hem den 28 och dagen efter skulle jag vara i umeå kl 10 för att hämta min lägenhetsnyckel! Den dagen gick åt till att fara runt och handla saker jag behövde och sedan städa lägenheten! Dock så hade jag feber och kände mig inte så pigg så jag fattade typ inte ens vad som hände!

Sen dess har jag sovit i min nya lägenhet. På kvällarna har jag varit iväg på olika nollnings aktiviteter. Ex, grillning, rundvandring, toga fest, fika mm.. Riktigt roligt måste jag säga! Har faktiskt lärt känna några coola människor! men det kommer det säkert mer om sen!

Nu är jag hemma i gullis och tar igen mig, känns väldigt skönt måste jag säga! Imorgon får jag internett i lgenheten också så då blir det lättare att kontakta mig!

när.. nu tog mitt tålamod slut igen!

over and out!

RSS 2.0