tant gympa och fika..

idag har vi inte gjort mycket haft etik, omvårdnad, engelska och vår sista psykologilektion ever!! tack gode gud! där fikade vi hela lektionen fick veta våra betyg som inte var färdiga ännu! osh vad jag är mätt vi hade bakat både chokladmuffins och kladdkaka och sockerkaka och så kommer anki med marängswish!!!!

snart ska jag på tant gympa så nu måste jag gå! pusspuss!

lördag..

idag så sitter jag hos emil, ska snart hoppa in i duschen.. men är för slö än så länge!
gårdagen var inte så värd.. jag följde med 3: orna till stan för att kolla på kulvertarna på sjukhuset så jag vet vart jag ska om jag ska ha min APU där. 3: orna skulle först till blodcentralen men eftersom jag är för liten så fick jag inte ta några prover eller lämna blod. sedan så gick vi och kollade på kulvertar.. det var ur lätt att hotta tvätten men att hitta omklädnings rummen var dock myyycccket svårare jag kommer inte att ha en chans att hitta dit men men! sen fick vi äta och sen var det bara att fara tillbaka till skolan igen, där jag inte hade några lektioner! bajs dag!
meen som kompensation så fick jag fara till emil på kvällen, vi åt jätte god mat och mös!

på söndag så ska vi till backen.. det blir nog rå kul! blir första gången i år, så jag kommer väl förmodligen att slå ihjäl mig men det går inte göra så mycket åt!

ajaj nu ska jag gå och göra nått nyttigare! pusshej!

snöborg och nybakade bullar

dagen började gabska så slappt.. vi sov till 11 steg upp åt frukost, spelade spel såg på TV mm. sen hade mamma bakat bullar.. najs^^ åt tils jag hade ont i magen! då kom vi på att JA vi går ut ich bygger en snöborg, sagt och gjort jag emil och min bror gav oss ut i blötsnön och nu står den där.. väldigt fin! det vart dock inte riktigt klar eftersom bajs emil och bajs oskar  kom på att, vi mular ida! ingen bra ide tyckte jag.. aja  nu sitter jag här blöt kall och ska försöka plugga lite medans emil och oskar spelar fåniga spel på datorn!

pussshej!

bla bla bla..

jaa.. nu har ännu en vecka gått, det är rätt så gött att sluta på torsdagen redan..! idag så har vi haft svenska där vi inte hade någon lärare, idrott där vi inte heller hade någon lärare så vi gjorde massa omvårdnads läxa, engelska i 1 h och sist desktop. jag hade också körning, hade vändningar idag.. gabska så tråkit måste jag säga.. jag är ganskla så dålig på att backa runt hörn meeen det löser sig säkert.

imorgon så ska jag in till stan med mina babes, vi ska gå på stan och fika. det kan bli riktigt najs asså :} sedam så kommer emil till mig på kvällen, får se vad vi hittar på! man kanske skulle ha ringt lina och hört vad dom sysslar med i helgen..!?

aja nu har jag bättre saker för mig.. som att läsa romeo och Juliet fast den är snart klar så det är bra!

pusspuss

update

fredag!
skulle åka med halv nio bussen till robban så steg upp tidigt som attan, när jag kommer till robban så ser jag att bussen jag skulle åka med till bygdeå inte har någon taxi anslutning. får panik och får lov att lifta till sikeå. där får jag sitta i 40 min och förfrysa mig sedan så gick jag från bygdeå till bobacken och väckte emil, duschade där och sedan så for vi två till stan. gick på stan halva dagen köpte 3 par skor, ett par vantar, ett halsband och en kofta. sedan så gick vi och åt på subway, gott,gott. och klockan 6 så gick vi på bio.. såg på förtrollad.. den var jätte söt faktiskt.. ganska fjantig med söt!

lördag!
var hemma på dagen och då ringde martin och skulle ha oss till robban på filmkväll hos maria. for ned vid 5 var först och störde börström och sedan så begav vi oss alla till maria där vi såg på film med en massa A are! gissa vad det vart för film..... sunes sommar! det var ju kul, satt och sa alla repliker. for hem därifrån vid två någon gång.. sov hos farmor och farfar.

söndag!
annelie kom vid 1 någon gång.. vi guck på ica köpte allt vi behövde. gick tillbaka till farmor, bakade tårta till burström. for till burstöm, sandra och kriko kom. såg på vänner gav paket och fulade oss lite.. fick julklappar av annelie och sandra de sötisarna. av annelie så fick jag en klänning och ett jätte fint halsband. och av sandra så fick jag ett örngott som var rå sött med massa hjärtan, ett jätte fint armband och en ny mugg.. den ska jag ta till skolan!!!! tack ni små gullungar!!!!!  och sedan så for vi hem!

nu har emil farit hem till bobacken och jag har suttit med läxa exakt heeela dagen! bajs jobbigt.. och är fortfarade inte klar! skola imorgon. känns jobbigt men sammtidigt kul.. pusshej

min jacka!!

det blev förväxlingar på jackor på gabbes fest! någon som vet något om det så har jag en svart ull kappa i storlek38 hemma från HM pch någon har förmodligen tagit min svarta ullkappa i storlek 36 från cubus! vet någon nått om det snälla hör av er!!!

annars är det rätt okej! är hemma nu utan emil, han kommer på fredag och tills dess ,åste jag göra tonvis med läxor som jag ligger efter i, bajs!! men men det finns inte så mycket at göra åt det, bara bita i det sura äpplet gissar jag!

pusshej!

nyårsafton...

kvällen började ur bra.. vi åt middag hemma hos emil med annelie och kriko sedan till efterrätten kom burström, ankan, sara och malin. vi satt hos emil i typ 2-3 h och sedan begav vi oss, lite onycktra till gabbe i bygdeå som skulle ha fest! där var det mycket folk så det var jätte kul! tolvslaget kom.. och efter det så är det som ett hål ag mninns nästan ingenting.. bajs! mådde ås dåligt vilket jag inte förstår eftersom att jag nästan inte drack nått! aja jag fick vara med på 12 slaget i alla fall.. mår halv pissigt idag med.. men det löser sig!
tack alla som var med!
pusshej!

RSS 2.0