fredag...

hej, sitter och ska snart börja gå mot elin och en hel kväll med idol, skumtomtar, misslyckad fudge och massor med mys! skulle vara duktig i kväll och göra fudge till mamma meen.. den vart dålig, bränd och stenhård så vi tröstäter den ikväll!

Haft en "produktiv" vecka iaf! måndag, pluggade anatomi till 10, tisdag skrev dugga i anatomi och fysologi och åt ute med lite folk, onsdag pluggade, simmade och var ute och drack öl till 1, torsdag var på stan köpte en klänning till finsittningen på lördag, åt hemma hos linda, idag; pluggat, simmat och ska snart dra till elin!

Imorgon ska vi ha "fin sittning" vi ska vara fint klädda, äta och supa tsm! bra kväll tror jag!

nu ska jag gå!
over and out

pluggning...!

okej, glöm allt jag sa tidiagre om att jag skulle börja blogga igen! jag hinner inte alltså! mitt liv består nu av att kliva upp kl 7 gå till skolan och sitta och plugga till 9 på kvällen och fortfarande inte fatta någonting vad vi håller på med!!!!

Jag säger bara det föreläsningar om nervsystemet på engeska med ryskbrytning är ingen hitt! särskillt när nervsystemet är det svåraste ämnet av alla! Så jag vill väldigt gärna föstå vad föreläsaren säger!

Igår vart vi less där vid 8 på kvällen av en hel dags pluggning så, vi gick och drack öl på NH! Bra var det! Jag hade inte ätit någon middag och vart halvdragen och vi hade en väldigt najsig kväll :)

Näe.. nu måste jag fortsätta med plugget, humerus.. nervus olfactorius.. och medulla oblengata!

over and out

RSS 2.0