grattis!

grattis min lilla syster som fyller 13 år idag! vi har tillbringat denna helg med att äta tårta usch vad less man kan bli på tårta men ändå! och varit med all släkt vi typ har.
just nu sitter jag med projektarbetet. börjar bli klar. så det känns bra i alla fall, jag kan skicka in det, få det rättat och förmodligen skriva om hela igen!

pusspus

studiedag

idag har vi haft studiedag hela dagen, gaanksa så skönt. har inte gjort ett piss, slappat, läst en skit bra bok, varit ute och gått mm. helt enkelt en ganska så bra dag!

kvällen blir kanske inte fullt lika bra, ska till stan min syster ligger inne på sjukhus igen! denna gång är det ganska allvarligt. kan inte skriva så mycket mer utan att bryta hennes förtroende, men jag börjar bli ganska van, okej van var fel ord, jag blir förstörd varje gång det häner henne något, jag liksom slits sönder inifrån, men jag vet att hon behöver mig, så om min närvaro hjälper något så ska jag sitta där varje sekund! detta är alltså inte min riktiga syster jag talar om, eller hon är min riktiga syster, men inte min biologiska syster. men jag älskar henne som om hon vore min syster så därför kallar jag hanne det.

aja.. nu ska vi börja fara. kommer nog att vara rätt trött imorgon skulle jag tro, kommer nog inte hem förrän i natt någon gång, men det får jag ta! allt för min syster!

pusspuss

för dig anneilie!

detta gör jag för min lilla vän annelie och kanske också sandra och liza eftersom de var de första som la ut detta.! POJKAR läs och läär!

Det hon önskar av er..


När hon går ifrån dig och är arg okej,
-Gå efter henne.

När hon stirrar på dina läppar
-Kyss henne.

När hon puttar dig eller slår dig
-Ta tag i henne och släpp henne inte!

När hon börjar svära åt dig
-Kyss henne och säg att du älskar henne

När hon är tyst
-Fråga vad som står på.

När hon ignorerar dig
-Ge henne din uppmärksamhet.

När hon drar sig ifrån dig
-Dra henne tillbaka.

När du ser att hon börjar gråta
-Håll om henne och säg ingenting.

När du ser henne gå
-Smyg upp bakifrån och krama om henne.

När hon är rädd
-Skydda henne.

När hon lutar sitt huvud mot din axel
-Lyft upp hennes huvud och kyss henne.

När hon tar ditt favoritplagg
-Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.

När hon retar dig
-Reta henne tillbaka och få henne att skratta.

När hon inte hör av sig på ett tag
-Försäkra dig om att allt är okej.

När hon tvivlar på dig
-Försvara dig med sanningen.

När hon säger att hon tycker om dig
-Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå.

När hon tar tag i din hand
-Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar.

När hon "bumps" in i dig
-"Bump" in i henne också och få henne att skratta.

När hon berättar en hemlighet
-Håll den hemlig.

När hon tittar dig i ögonen
-Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det.

När hon saknar dig
-Är hon sårad på insidan.

När du krossar hennes hjärta
-Försvinner aldrig smärtan.

När hon säger att det är över
-Vill hon fortfarande att du ska vara hennes.

När hon laddar upp den här texten
-Vill hon att du ska läsa den

allt för mig! puss!

usch!

my live sucks right now! jag har väldigt tråkitgt, så tråkigt att jag faktiskt överväger att läsa idrotten som vi har till imorgon. i helgen har jag inte gjort ett piss, ingen har haft tid att göra något! ibland blir jag faktiskt arg, ingen frågar om jag vill vara med och göra något när folk hittar på något. nej men det är lugnt, jag är bara med er hela dagarna men visst besvära er inte med att fråga! nej, nu låter jag som en 13 årig fjortis men ändå, jag blir ändå irreterad och arg och ledsen! och jag skla för fan också få vara det någon gång!

för att fortsätta min depp dag så ska jag skälla på alla som inte inser att man faktiskt kan ha killkompisar som man umgås med hela tiden utan att faktiskt vara kär i dem, eller ligga med dem!

okej, jag ska sluta nu! peppa till, woaaww!
pusspuss

måndag igen..

sitter med våran hög med läxor för i veckan, och den högen är inte liten alltså!
* Prov i diabetes
* egen idrottslektion (för mig)
* religion hemprov
* matte (i massor)
* msk. socialt och kultuellt- redovsning och hippies
* utv. störning- frösunda gården.
* + att vi ska ha lämnat in projektplaneringen v.40!

usch, jag blir alderes slut av att bara se på allt!!!

helgen har varit bra, vi var i robban och såg på film på fredagen hemma hos pontus tillsammans med lina och arvid, det var kul har inte sett lina på huur länge sedan som helst så det var ju kul, de har blivit erimitparet nr. 1!! sitter i gulltjärn jobbar från tidig mogon till sen kväll! tillbaka till ämnet i alla fall, vi såg The Dark Night, den var faktiskt riktigt bra, tyckte jag i alla fall, väldigt lång men ändå! vi myste åt massa kakor och annat gott!

på lördagen så var jag med johanna, världens sötaste johanna, på stan hela dagen, hittade inte så mycket, var så grymt mycket folk på stan så man vill typ inte prova något, tog typ hela dagen!! köpte i alla fall en skjortklänning, den var ganska söt. sedan när alla affärer stängde så for vi hem till johanna där jag fick träffa hennes mammma för första gången, hon var super söt btw! där fick vi vofflor got, man äter nästan aldrig vofflor så när man får det är det så ruggit gott!! på kvällen vid 8 så hämtade joel, pontus ocj eve upp oss och vi for och såg på bio, babylon DA, den var inte så bra måste jag säga, vi hade tänkt se patrik 1.5 men det var såklart slutsåd för länge sedan så det sög ju! efter bion var alla trötta så vi sa bara godnatt och for sedan hem!

söndag så vaknade jag halv 1 (!) ganska gött! dagen spenderades med att sitta med läxa usch!! och sedan på kvällen var jag ute och sprang 8.5 km duktiga jag!

nu har jag bättre saker för mig, läxa tillexempel!!

pussss / ida

springning!

springning borde igentligen vara en medicin mot depression. jag springer när jag är leden arg frusterad stressad mm. och det är så JÄVLA, ursäkta svordomen, efteråt! dessa veckor har väl varit mer jobbiga än andra så jag springer typ varje dag! det är skönt att få vara lugn någon gång per dag i alla fall!

man blir så jäkla frusterad bär man inte får prata om saker! jag blir galen! vet inte vart jag ska ta vägen, gråter tills det inte finns några tårar mer och sedan finns det inget annat att göra än att springa så fort och ta ut sig så jäkligt att man inte orkar tänka mer den kvällen!

nu är det officiellt over...

helgen då? ingen anning, vill hitta på något! skulle kanske dra i hop ett gäng och sova över någonstanns, det blir säkert kul om vi tar oss i kragen och gör det! vi är ganska slöa!



vet inte vad jag ska skriva mer!

RSS 2.0