Grillbuffe...

Ja, nu sitter jag och peppar morgondagen! Allt verkar fixa sig! Vi ska först fara till droskan och äta grillbuffen. Vilket inte är dåligt någonstanns!!! Sen ska vi ut och festa. Vi ska tydligen på x3m på kvällen! Och sen så ska jag och jonte sova hos mormor. Det blir nog en rolig kväll alltså! Vi skulle vara 24 st tror jag! Och jag har nyss fått lön så jag är glad, nöjd och rik!



Nu ska jag gå och duscha och sen packa för imorgon!




Sportlov!

Jepp då har vi lov då brudar! Det känns väl, få se.... well bra! Fast jag ska ändå på skolan på ferdag och ha lite foto tror jag! För jag måste liix med bussen in till stan eftersom vi ska ut på kvällen!

Skönt! Nästan två veckor ledigt! Fatta den grejen alltså! Det är redan sportlov då går vi bara två veckor och sen far vi på praktik och är borta från skolan i 6 vekor!!!! När vi kommer tillbaka så är det snart sommarlov! Alltså det är helt sjukt hur ska jag hinna med detta? Vad ska jag göra sen? Hur ska jag göra? Jag vill inte sluta, jag sttengillar jennings mer för varje dag just nu alltså! Men det bli nog bra! Jag är iaf peppad på praktiken! Det kommer vara jag som tar emot alla som kommer in med ambulans och alla akutfall! Så för er alla! Ni skulle bara våga skada er! För då kommer jag att få en hjärtattack om jag känner någon som kommer in!



Ikväll har jag varit ute och sprungit! Det var dö gött! Jag har inte sprungit på säkert 3 - 4 månader! Ändå gick det väldigt lätt! Jag sprang bara 5 km eftersom jag inte visste hur mycket mina lungor skulle palla med! Men fortsätter det vara ganska varmt nu kan jag nog börja springa några gånger i veckan! Jag mår alltid bättre när jag tränar mycket! Jag blir konstigt nog väldigt mycket piggare på kvällarna. Jag blir mindre hungrig, eller mindre sötsugen. Jag blir duktigare att göra läxor och arbeten! Jag känner mig mer social och alla problem blir mindre liksom! Jag vet inte men de där 30 - 60 min jag springer gör att jag tänker så mycket lättare! och om man är arg, irriterad eller har andra problem så fungerar springning för mig som terapi för andra tror jag! Helt sjukt!



Nu ska jag sätta mig och räkna matte tror jag! Eller iaf försöka!





Grattis pappi!

Idag fyller min pappi år! Han börjar bli gammal alltså! 43 år idag! Men jag tror att han skulle börja gråta om jag sa det! Men men! Grattis till min braiga pappa!



Näe nu blir det mat och kaaanske lite tårta sen ikväll när pappa kommer hem från jobbet!



x3m

Hej hittade lite bilder på oss från i fredags! Vi ser helt mongo ut men det är sött!






Det var allt från mig! Nu går jag och lägger mig!


090223

Det är måndag idag igen! Vaknade upp när min underbara pojkvän väckte mig just innan klockan ringde! Jag var förstås ledig som jag alltid är på måndagar men han var tvungen att fara till skolan så det var bara att dra sig upp! Efter att Jonte for så har jag inte gjort så mycket vettigt. Skrivit på projektet. Som jag faktiskt snart är klar med! Har bara ett kapitel kvar att skriva plus att jag ska hålla i mitt läger! Sen ska jag bara fixa till inforamtionshäftet så det går ge ut.. så snart så.. jag känner att det finns ett slut liksom! Efter det så har jag bara slappat tittat på ett greys avsnitt och tillslut gjorde jag blåbärspannkakor! Det är rå gott! man gör tunnpannkakor men viker ihop dem med blåbär emellan! mmm.. Jag är stjärn kock alltså!

Klockan 18.00 började jag jobba hemma hos gotte! Det gick bara bra! Känns inte som jag igentligen gör så mycket där! Men jag får lön och det är väl bra antar jag eftersom jag inte får jobba typ något på prästkragen just nu!

Mycket annat har inte hänt!


I väntan på sömn..

Ska snart sova trotts att klockan bara är halv 12 och det är lördag men det skiter jag i för jag är dödligt trött. Sov jätte dåligt förra natten! Har ingen anning varför, kan ha varit min mormors otroligt osköna säng eller att det faktiskt kör bilar utanför fönstret när man sover i stan! Det var iaf inte att jag sov med min älskling för han brukar bara göra att jag sover bättre!

Gårkvällen spenderades först hos eve tillsammans med massa folk som kom från lite olika ställen. några kom från östersund. Några från vännes och några kände jag tidigare från någon fest hos dag tror jag! Det var rå trevliga människor iaf så det var kul! Hos eve hade vi förfest! Vi drack, skrattade, dansade, sjöng, drack lite mer, pratade, busade och drack! Sen for vi ner till stan där vi gick på x3m! Det var första gången för mig! ja jag vet att det är skämmit men ändå! jag har inte haft någon pepp! Det var inte jätte mycket folk där men vi dansade och sjöng kareoke så det var änd¨å rätt najs! Det lär vara betydligt mer folk där nästa helg då vi också ska dit eftersom det är lönehelg då!

Aja... nu ska jag sova för imorgon ska vi tydligen til backen ett tag!


Tung dag..

Väldigt tung idag måste jag säga.. Jag var ledig idag eftersom våran lärare måste koncentrera sig på Vuxarna. Dom är tydligen dummare än vi, eller nått.

Vaknade halv 11, gjorde frukost som bestod av yougurt, mackor, frukt, te, jouse. Det var rå gott iaf! Frukost är typ det godaste i hela världen, skulle jag få bestämma skulle vi äta frukost till alla mål! Okej min frukost såg inte riktigt ut såhär men jag tog inte kort på den!




Sedan spenderade jag någon timme på att läsa ut eclipse. Den tredje boken efter twilight, den är dö bra jag älskar serien! Jag älskar karaktärerna och ja.. det är bara guld helt enkelt! Nu sitte jag bara ochväntar på att den fjärde och sista boken ska komma ut på svenska. Mamma har redan förbeställt den, men det är typ en månad kvar tills jag får den!! Vet inte riktigt hur jag ska överleva men, jag får hitta något sätt.

Efter det så bestämde jag mig för att verkligen ta tag i mitt liv och göra lite läxa. Så nu har jag snart skrvit klart hela arbetet till människan socialt och kulturellt. Jag skriver om healing och det är egentligen ganska intresant även om det finns ganksa dåligt med information om hur det fungerar osv.

Sedan tog jag tag i det jag har fruktat för i flera veckor, nämligen att städa min garderob. Alltså det är typ farligt och väldigt jobbigt eftersom jag får typ separationsångest när jag måste slänga kläder. Så förmodligen åkte rätt mycket onödigt tillbaka i garderoben igen. Men lite fick jag iaf bort! bla. 10 par jeans (!), 3 kjolar, en kläning, en massa t-shits, 2 par shorts, 2 kvajer, 5 tjocktröjor, en BH, sockar mm! Ni fattar, det är betydligt lättare att ta sig in i min garderob nu! Nu behöver jag inte bli överfallen av 2 ton kläden varje gång jag öppnar dörren! Det är riktigt skönt!!!

Nu ikväll har jag varit och åkt skidot tillsammans med pappa! Måsta väl kanske börja träna nu eftersom jag har sagt att jag ska åka 7 mila iår! Fats jag ska bara åka från klinten! Så jag åkte typ 6 km nu ikväll fast det var inte kul för mina lungor eftersom det var så kallT! De ville döda mig långsamt! Och på tal om 7 mila så måste tydligen jag vara kranskulla! eftersom det är våran tur att ha det! usch! Jag ska alltså vara den där tjejen som står och hoppar me en krans i handen och hänger den på den som vinner hela loppet. Det betyder också att jag måste ha på mig västerbottensdräckt och allt! Usch!

Näe, nu måste jag gå och duscha! jag är äcklig!




Semlor

Alltså helt seriöst. Hanna sa bara just ordet semla och jag vill skrika åt henne! Jag dör snart om inte jag får en underbar semla med grädde och mendelmassa! Men jag och annelie ska vänta tills på fredag när vi ska ha fredagsfika! Det blir bra! Är bara att härda ut liksom! Nu kanske ni förstår varför ;


Skellefteå

Sitter och väntar på att mamma ska skjuttsa mig till skelleteå nu där jag ska träffa min lillebror! Det ska bli kul, jag saknar att inte ha någon att slåss med på veckorna, hanna hon är så lätt att slå ner! Fast det var rätt kul igåt när vi väntade på att taxin skulle hämta upp oss och hanna kom  på att vi skulle köra K1 för att hålla oss varma. Men hon hade en sån tjock jacka att hon knappt kände när jag slog, något som verkligen jag gjorde!

Om jag är riktigt snäll så ska jag få se och peta på några av oskars kompisar också som jag inte tror existerar! Han hittar på för att vi ska tro att ha ha vänner.

Dagen har inte varit så givande egentligen! Har mest slöat omkring på skolan! suttit på matten, som jag änligen fattar! Tack gode gud för det! och så har jag haft NK där vi fick en uppgift och sen fick vi göra vad vi ville av tiden. Kom hem gjorde en as god laxpaj! Den är verkligen super. Med typ purjolök, pinjenötter och en massa annat gott! Mmm!




Det var väl allt för mig! Nu ska jag snart fara!


Dödstrött

Jag fattar inte jag är så jäkla trött just nu att jag snart kommer att somna stående. Men klockan är ju ändå bara 10 så jag fattar inte alls hur jag kan vara trött.... Kanske två fulldagar i backen plus ett stenhårt styrketräningspass sliter klite på min kropp. Kanske jag vet inte. Brukar inte bli så här trött iaf! Näe Nu längtar jag efter.... Min säng, två täcken, en massa kuddar, min fleese filt och duntofflorna!

Godnatt folket!


Spikmatta

Mamma har varit och köpt en spikmatta! Det är dö coolt! Först känns det ingenting, sen efter 1 min vill man börja gråta för att det gör så ont och sen efter typ 2 min så tappar man känseln i ryggen och allt bli lika varmt som när man använder tigerbalsam! Vet inte om den fungerar men tydligen ska det vara bra för en massa saker som ex. stress, dålig hy, blodcirkulationen mm.

Så här ser den ut!


Alla dom där små taggarna är sylvassa och man kan riva sig dö mycket på dom vilket jag vet för att jag kaaanske råkade göra det idag! Ah, det är lite kul iaf! Sjukt om det fungerar!

pusspusss

Avokado

jag kom på idag när jag skulle göra salad att jag älskar avokado. Det är dö gott. Jag vet inte riktigt vad som är så gott med det eftersom det är lite konstig koncistens men seriöst det är rå gott att äta både i salad och försig. Tänkte bara att jag skulle nämna det så alla vet om det!





Helgen har varit rätt lugn. Vi skippade fjortisfesten i bygdeå och var i backen båda dagarna eftersom jag och pontus hade dropp in. Men vi hade nästan inga elever, den enda som vi hade var Eve, pontus utbytesstudent som åkte med oss i 2h sen resten av dagarna har vi kunnat åka precis som vi vill! Det var faktiskt riktigt skönt, soligt värre! Idag övade vi på att åka llite off pist, vi körde lite i parken, tränade på skär och åkte feaky (?) alltså när man åker med brädan åt fel håll. Det är dö svårt för då får man plötsligt ingen balans så jag har gjort några snygga vurpor idag! Men det är så sjukligt roligt när man nu får lite nya saker att träna på. Så det blir lite utmaning igen! Det finns ingeting som klår offpisten alltså, det är så grymt gött att köra där egenom skogen i puder. Det är najs! Jonte har sovit här i helgen pch följt med till backen! Det är mys att ha han här!

Nu ikväll ska jag och min kära bror fara på "gubbgympa" så jag lär väl vara död imorgon men det är smällar man får ta liksom!

Jag har kommit på att jag suger på gitar hero, det fungerar varkligen inte för mig. Oskar fick ju det när han fyllde år så jag har försökt att spela det där jävla spelat men det funkar inte! Mina fingrar vägrar fungerar som jag vill att dom ska göra. Jag trycker alltid på fel knappar och fattar inte hur jag ska hålla takten eller nått! usch!

nääe.. nu ska jag gå!
 pusspusss


Sol!

Jag älskar verkligen att det är soligt ute nu! Det känns typ som vår hemma hos oss idag var det plusgrader i solväggen och jag har typ varit ute hela dagen fast jaghar inte gjort så mycket men!! Jag satt och läste en massa. Har snart läst ut boken New moon som är fortsättningen på Twilight! Den också super bra! gillar de här böckerna alltså! Sen så har jag skottat helat våran gård, jag är väldigt duktig, och tillslut så gick jag runt byn ca 8 km. Än blir man inte brun av att vara ute men det kommer och det är dessutom bara väldigt skönt med solen!

Ihelgen vet jag inte vad jag riktigt ska göra. Jag är snowboardledare båda dagarna. På fredagen är det tydligen fest i bygdeå, men vet inte om jag var så peppad på att fara, beor på om det är någon annan som ska dit! Ska nog inte drick hur som helst eftersom jag ska upp på morgonen! På lördagen är det alla hjärtans dag, men jag och jonte är ungefär lika välplanerade som vanligt så vi vet inte vad vi ska göra, men kanske något iaf! Vi får se! Bara jag får vara med min älskling så är jag nöjd!

Nu ska jag gå och fortsätta med mitt arbete om meditation till Gerit.. blää..

Förlovning

Min kusin Albin har just förlovat sig och jag ville bara näma det för han och hans flickvän Jenny är verklien super söta! Det är gulligt!








Det är väldigt sött iaf!

Övertaggad

Jag vet inte men just nu är jag heeelt övertaggad. Jag har lust att hoppa och dansa och sjunga! Och jag vet inte ens varför! Men allt känns liksom så bra just nu! Det ärr kung! Jag måste hitta något sätt att avreagera mig på men jag kan inte fara ut och springa för det är för kallt så jag måste nog hitta på något annat tror jag!

Idag har jag varit i skolan (för en gångs skull) Vi hade först prov i hjärtats sjukdomar och jag var dö nervös innan för det kändes inte som ja kunde någonting meen, tydligen gick det rätt bra för jag spikade hela provet! Helt sjukt, jag vart ur glad! Efter provet skulle vi gå in igen för Lillemor hade fått våra praktikplatser!!!! Jag ska tydligen vara på akuten!!!! Ahhh... Vad ska jag göra? Hur ska jag klara det här? Jag kommer att dö! Men Lillemor sa att jag skulle klara det! Det kommer i alla fall bli jätte intresant och jag kommer säkert lära mig hur mycke som helst! Det var lite kul för lillemor var tvungen att ta bort mig från resten av klassen för att berätta det eftersom de andra inte skulle bli avudsjuk på platsen. Och hon hade redan bestämt att jag skulle vara där! Men det känns som det kan bli bra alltså!

Efter sjukvården hade vi matte, den var lika tråkig som vanligt även om jag faktiskt fattar vad vi håller på med just nu men det går väldigt långsamt ändå! Lunchen bestod av äcklig fisk och den vart inte bättre fr att min äckliga pojkvän och alexander satt och åt semlor i samma bord!!! Btw jag måste äta semlor snart, alltså helt seriöst hur gott är det kanske inte med hemmagjorda semlor! oh, gosh va jag vart sugen nu! Måste börja tjata på mamma tror jag! jag menar se bara på dem!! Gött eller vad??!!!



Efter lunch hade vi naturkunskap, vi gjorde inte så mycket fick igen våra prov som vi skrev förra veckan! Jag fick MVG där också 30/33 poäng! fattar ni varför jag börjar bli hyper... det kommer mer..!

Sedan när lektionen har slutat så gick jag till Gerit som hade rättat våra prov i människan socialt och kulturellt och när jag fick igen det provet hade jag spikat det provet också! Alltså 3 MVG på en dag det blir för mycket helst när jag själv tyckte att det gick dåligt på proven!!! Plus att jag alltså hade fått veta att jag skulle få vara på akuten på praktiken vilket gör att jag kommer att få ta hand om alla som kommer in med ambulans osv! Så jag gissar på att desssa saker plus att mitt liv just nu känns totaly underart gör att jag är övertaggad just nu! Jag menar allt går bra just nu, jag är kär i en underbar kille, det börjar bli vår, jag älskar mina vänner, nääe jag vet inte! Det är bara bra just nu iaf! Dessutom är jag ju ledig imorgon också så det gör att det känns ännu bättre!

nu måste jag nog gå och hitta på något!


Helt seriöst

Helt seriöst.. jag har prov i hjärtatssjukdomar imorgon och det är ingenting som fastnar! Det är helt sjukt! Jag blir helt galen! jag har hel mitt huvud med massor av dålig information typ alla latinska namn på allt! Varför kan det inte fungera bra när jag verkligen berhöver det här. Jag vill verkligen skriva bra på det här provet alltså!

aja nu ska jag sluta klaga. Idag har det varit friluffsdag! Vi var till backen och det var helt otroligt! Det var typ 7 garder kallt och sol heeela dagen! Ge mig mer sol säger jag bara! så mycket najs alltså! Jag älskar solen! Vi var och åkte i de flesta backar man kunde åka i! Provade lite i parken men jag är så grymt dålig på att hoppa, något jag måste träna på! Det finns bara ett sätt att utrycka den här dagen... Wiiiieee!








Ikväll så har jag varit på Step up! Det är rå kul och jag totaly älskar det! Dock så är det väldigt jobbigt och jag är helt slut efter den här dagen alltså! Någon kommer att ha grym träningsvärk imorgon!

Näe Ida nu kan du inte sitta kvar här, nu måste du gå och läsa till provet lite till och sen sova!





Snabbis

Här kommer en snabb genomgång om vad som hänt idag. Nämligen ingenting! Jag har varit ute och gått fast det var iskallt så jag höll på att frysa ihjäl, sen har jag suttit med mitt pr arbete och letat lekar till mitt läger. Jag har läst ut den underbara boken Twilight! Den är ur bra! Så nu ska jag fortsätta på nästa!



Nu ska jag snart iväg och  jobba med gotte. Han jag är personlig assisten åt!

Imorgon är det friluffs dag! Ska till backen iaf! Men vet inte riktigt än hur jag ska ta mig dit men det får bli ett senare problem. näe.. nu måste jag verklogen skynda mig iväg!



Snö

Alltså det är helt sjukt hur mycket snö det har kommit i helgen! här har det säkert kommit 30- 40cm lössnö! Det är helt sjukt! Men bra eftersom det är bättre med mycket snö än typ slask! Men det blir mycket snöskotning kan amn säga. Idag när jag skulle gå ut med kompsten (som fins i våran trädgård) så gick jag på en tidgare upptrampad stig och plötsligt sjönk jag ner ända till låret med snö! osch! Så det har inte blivit någon bräda i helgen trotts att det var tänkt så! Fats det berodde nog mest på att det har varit så satans kallt i helgen.

Så jag och jonte som sov här från fredagen till lördag och vi spenderade dagen med att göra ingenting. Vi bastade, var ute och gick (rullade runt i snön), såg film och myste. Så det vart en rätt skön dag ändå, vet inte när jag sist kunde göra det! Sen på kvällen skjutsade jag min syster till flarken och följde sen jonte hem till han.




Ikväll ska jag pappa och oskar fara på gubbgympa! Det ska bli skönt att träna litegrann! Höra när Annika skriker på oss at göra djupare benböj och kämpa med situppsen! Det blir kul! Det är om inte vääldigt jobbigt!

Alltså den här veckan som kommer är helt sjuk!
Måndag- är ledig som vanligt
Tisdag- Har friluffsdag och ska till backen
Onsdag- Är faktiskt i skolan (!), har dock prov i sjukvård (måste ta tag i det)
Torsdag- Är ledig igen pga att omvårdnadskursen är slut och vi inte har någon människan socialt och kulturellt
Fredag- Ska till stan med klassen på dialysen och ska klippa mig sen!! Hjälp
Lördag- Dropp in i backen
Söndag- Dropp in i backen

Det blir en vrickad vecka men ändå! Det är bar det kommer iaf bli en rolig vecka!

Nu ska jag gå och peppa inför gubbgympan!




Dajm glass

Idag när jag satt på min foto lektion och slöade så kom min lilla älskade flicka Annelie in och frågade om jag kunde komma ut. När jag kom ut hade hon och Sandra varit och köpt dajmglass! Jag älskar verkligen dom flickorna alltså! Så vi firade att vi är lediga 4 torsdagar i rad nu! Det gillar vi!



Livet är helt enkelt bra alltså! Peppa backen på lördag iaf!



Tant gympa och NK- prov

Kom just hem från "tant gympan" som den så fint kallas. I själva verket är det för alla, det är step up det är rå jobbigt och dö roligt. Men efteråt som nu då känner man sig mer eller mindre död. som en strandad val typ. Det är då man tackar gud för leggins, tjocktröjor, duntofflor och en fleecefilt och till det en varm kopp te! Det är najsigt kan jag säga!



Dock så måste jag börja plugga på mitt NK prov som jag inte har börjat med så det kommer säkert att gå åt helvette men så kan det gå. Vi gör som vi alltid gör på prov, myttar! Det har vi klarat oss på i många år nu så det ska nog gå bra den här gången också!
Näe Ida, gör någon nytta nu. Nu ska det pluuags för fulla muggar!


Klipptid

Nu har jag äntligen gått och fixat en klipp tid till mig vilket var väldigt välbehövligt. Fick gå på min lunch som jag hade från jobbet idag och nästa fredah ska jag få komma. Guld! Vet inte riktigt hur jag vil ha det alltså, men jag har ett tag på mig att tönka så det blir nog bra. Jag tror aldrig mitt hår varit så här slitet, har nog inte klippt mig sen i somras! Helt sjukt! Så nu blir det bort med allt äckligt gammalt hår!!


Åh, vet ni, jag är typ ledig hela nästa helg, hitills iaf! Det låter väl bra! Eller jag jobbar kväll på fredagen men bara till 8 så det är ju lugna puckar! Det är coolt ändå jag har inte haft en ledig helg på jag vet inte hur länge! Så nu är det bara att boka in om det är någons som vill göra något! Det här är sjukt bra alltså! Helgen efter det tog jag och Pontus på oss att ta dropp in helg för snowboard så då är väl vi lite upptagna med det även om det bara är under dagen!


RSS 2.0