första veckan.

nu har vi gått en vecka i skolan. inte för att man kan kalla det skolan men, på tisdagen skulle vi gå efter schema men eftersom jag inte hade någon lektion den dagen så satt vi hela dagen och gjorde ingenting. onsdagen så hade vi genomgång på projektarbetet. jag viste redan vad jag skulle göra så innan lunch var vi klara med allt och spenderade resten av dagen med att spela vollyboll och slappa. torsdagen skulle vi få lära känna ettorna, jag visste väl ungefär vem alla var så det var inte så svårt om man säger så!! eftermiddagen skulle vi planera vad vi skulle göra på fredagen, det vart lillemors stuga, iår igen. jag och annelie ville inte hamna i mat gruppen eftersom det medför mest arbete men såklart hamnade vi där ändå.

fredagen var vi som sagt i Lillemors stuga, vi var inte så peppade först men det blev en rätt så rolig dag ändå med massor av fika och mat, som alltid!

På lördagen så fyllde våran lilla söta Sandra år grattis snygging så då var vi där hela kvällen åt grillat och tårta och umgicks, fast jag kände typ inte ens hälften så det var lite hemskt! och så idag så jag jag varit på släcktträff för lindforsarna. Det var trevligt fick träffa många som jag inte hade en anning om att jag var släckt med, som vanligt altså.

veckans lärdom; mitt efternamn Lindfors kommer från att min förfader var oäkting och vart därmed döpt efter prästen i byn.

veckans tanke; Alla har fotografiskt minne, men en del har helt enkelt inte satt in någon filmrulle.

skolstart!

idag började vi skolan (!) helt sjukt, vart förvann denna sommar? det var i alla fall kul att träffa alla, vi såg typ ut att vara de enda som var taggade! men har man jobbat hela sommaren kan man inte träffa alla man vill träffa och då mär det riktigt kul att få komma tillbaka (i alla fall ett tag) men det kommer att bli bra, nu går vi sista året vilket betyder att vi är störst på skolan coolt! alltså fatta den grejen att vi tar studenten i år?! vi är ju snart stora, det känns typ som om jag skulle kunna börja 8 likväll, men men så är inte fallet!! aja! nu ska jag gå och duscha efter att ha gjort..... ingenting i kväll (kan skylla på att det var dåligt väder)

pusspuss!!

slutet..

..på sommar lovet närmar sig och vad har jag åstakommit igentligen i sommar!!!? ingenfackingting alltså! har jobbat exakt hela sommaren från samma dag jag slutade skolan. och på den lediga tiden har jag anitingen försökt vila mig eller försökt få tag i personer att vara med vilket jag helt har misslyckts med eftersom jag nästan aldrig har haft någora pengar på min mobil eftersom alla pengar går till bensin när jag kör till jobbet!!! fatta den grejen hur svinit dyrt det är att köra bil, skaffa inte körkort!


men men.. nu är snart sommaren slut och vi börjar skolan, ska faktiskt bli skönt, träffa alla kompisar och vila upp sig efter allt jobbande. ahhh! vi börjar 3an nu, vårat sista år! lite coolt, vi som typ fortfarande är 12 år gamla! helt sjukt!!! men det kommer att bli kul, nu peppar vi 3:an!!!

pusspuss

RSS 2.0