Nyårspanik!

Sitter på jobbet och börjar bli väldigt streesad över vad som händer på nyår. Jag har hört att det är klinten så dit ska jag väl meen, jag har varken skjuts dit eller hem. Plus så vet jag inte vad jag ska dricka! Så nu börjar det bli lite panikartat här men det löser sig nog, det brukar göra det! Det är btw helt sjukt lugnt här på jobbat ikväll, alla ligger sedan 7 (!) och jag har hunnit göra allt man bara kan syssla med på ett demensboende. Jag har hunnit städa av hela avdelningen, jagf har diskat allt, jag har tvättat allt som går att tvätta, coh nu sitter jag här och gö ingeting för 206 kr timmen eftersom storhelgstillägget för nyår har börjat! helt sjukt!!

Vet ni vad jag upptäckte att vi hade idag?! Vi har ett solarium hemma, det är helt sjukt, hur har jag kunnat missa det?! Det är typ stort också! Gosh jag måste prova det! Fatta den grejen kunna sola hemma på vintern jag kanske slipper se ut som ett lik i år!

Aja nu ska jag gå härifrån, får fara hem på 40 min. Eller jag hade typ tänkt mig till ånäset en stund, får se! Har lix inte något att göra i kväll så!

Ha det bra
 

Tröttsam dag

Idag stog klockan på 05.45 och jag ville dö när den ringde i morse! Man ska inte komma hem vid halv 1 när man ska upp och jobba klockan 7 nästa morgon! då blir man död! Varför fattar jag inte.. Sömn är totaly överskattat just nu! Lyckopiller keeps me going! Igår umgicks jag med Anneilie, det var najs, vi pratade en massa skit och svallrade som aldrig förr. Såg filmen "Bring it on" och åt knäck. Det var mys!


Just nu känner jag mig typ sähär, men det går snart över för snart kommer jag att vara överspidad igen!


Det är bara ni hör av er om ni vill göra något!


28 December

Okej idag är det söndag och jag har inte gjort mycket vettigt alls! Jag och min lillasyster har spelat singstar hela dagen och bara latat oss. Vi är fan böst på det alltså, ingen av oss kan sjunga så det låter ganksa förjävligt här hemma just nu! Snart ska jag fara iväg till Pellboda för att umgås med Anneilie en stund sen måste jag hem och sova eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Men det blir ingen kontaktpersons träff imorgon eftersom han är sjuk så nu är jag helt plötsligt ledig på kvällen! Fast jag har lovat Hanna att hämta henne i robban efter att hon har varit i stan så jag får se om jag hittar på något!

Igår var jag Oskar och Jonathan i backen, det var kul fast vi var inte där särskillt länge. Sedan for vi hem och några timmar senare kom Jonathan efter att han hade skjutsat sina föräldrar på fest. Han var hos mig till typ 12 när han skulle hämta sina föräldrar. Det var mys, vi såg film och drack te typ! typp.. Söta lilla pojk!

Aja nu ska jag fara till Anneilie och umgås med min lilla flicka!


Jobb

Nu sitter jag på Edfast och väntar på att få gå hem vid 9! Alla gamlen ligger redan och kvällen har varit ur lugn, det är helt sjukt. Sitter och funderar på vad jag ska hitta på ikväll, har ingeting att göra när jag kommer hem så jag funderar på att ringa Lina och fråga om vi ska byta julklappar ikväll eller.. men hon kan vara i Åkulla också och isf så är det rätt kört. Imorgon när vi egentligen skulle på lilla julafton i hörsjö har jag heller ingeting att göra för dom har gått och blivit sjuka så helt plötsligt så har jag lite att göra jag som trodde att jag skulle få stressa heela julen! Men vi får se det kanake händer något, kanske egentligen skulle farit in på mellandagsrean, det vore rätt najs alltså! Vi får se helt enkelt!

Ring om ni vill göra något!

Ha det bra

Snowboard

Gosh det är jobbigt att springa upp för våran åker i djupsnön för att få åka bräda nedför och hoppa på vårat oroligt snygga hopp vi har byggt! Är allderes slut alltså och nu ska jag fara iväg och jobba! Det är kul, livet är underbart! Bra Bra


Juldagen

Dagen efter julafton och jag sitter och halvsover och har just ätit julgröt till frukost. Igår var våra släktingar här. Både farmor och farfar, mormor, våra kusiner och sussi och peppe så det var fullt hus här. Vi åt äckligt mycket, var ute och lekte i snön, åt ännu mer, öppnade alla våra julklappar, tävlade i singstar och åt ännu mer!
Åh jag fick lite julklappar ändå fast jag inte trodde att jag skulle få några här kommer det jag kommer ihåg i alla fall;

  • tjocksockar
  • armband
  • en tjock tunika (helmysig)
  • 2300kr (sammanlagt)
  • nya crocs
  • presentkort på HM
  • presentkort på gina
  • PS 2 (tillsammans med mina syskon)
  • dansmatta
  • ALLA singstar spel
  • en halsduk
  • hudkräm
  • leggins
  • fotoalbum
  • tekoppar

+ att jag ska få från mina andra kusiner och byta med lite kompisar!

Nu sitter jag och ska snart gå ut och göra något åka lite snowboard på åkern förmodligen och sedan så ska jag åka och jobba vid 2 någon gång!

Ha en bra jul allihop! Tack för alla julhälsningar jag har dock fortfarande inga pengar på min mobil så jag kan skicka tillbaka men ändå!


Dagen före dagen

Fatta det är bara en dag kvar till julafton nu, det är helt sjukt hur fort det kan gå alltså! Eller egentligen är det bara några timmar kvar. Jag har faktiskt varit lite dålig på att blogga de senaste dagarna så därför kommer en sammanfattning av de senaste dagrna.

19/12 fredag - Var på skolan hela dagen och hjälpte till med avslutningen sedan for jag och träffade min kontaktperson som jag ska vara med under lovet. Kvällen blev väldigt lugn med film.

20/12 Lördag- Var i Backen under dagen tillsammans med jonte, adde och oskar.

21/12 Söndag- Min morfar dog under natten, dagen spenderades hos honom och mormor. Väldigt kaotisk dag. R.I.P

22/12 Måndag- Vi for in till stan igen hjälpte till att städa ur morfars rum på sjukhemmet. Köpte de sista julklapparna. For hem. Kastade i mig lite mat. For och hämtade upp min kontaktperson och for och badade med honom. Skjuttsade hem honom och for sedan själv till jonte där vi såg film och myste. Åkte och sov hos farmor och farfar vid 2.

23/12 Tisdag- Vaknade efter 3.5h sömn och skulle åka och jobba på prästkragen. Jobbigt som attan men jag tog mig dit i alla fall, allt gick bra på jobbet och sen så vart jag duktig och for ut och åkte skidor på kvällen. 


24/12 onsdag - JULAFTON!!!

25/12 torsdag- Jobbar kväll på prästkragen

26/12 fredag- Till kusinerna i hörsjö för lilla julafton.

27/12 lördag - LEDIG

28/12 söndag- LEDIG

29/12 måndag - jobbar dagen på prästkragen kvällen med min kontaktperson.

30/12 tisdag- jobbar kväll

31/12 onsdag- NYÅRSAFTON! jobbar kväll till 9. FEST?

1/1 Torsdag- bakisdag

2/1 Fredag- Jobbar på prästkragen

3/1 Lördag- LEDIG

4/1 Söndag- heldag i stan med min kontaktperson.

5/1 Måndag- LEDIG

6/1 Tisdag- Jobbar på prästkragen

7/1 Onsdag- Jobbar på prästkragen

8/1 Torsdag- Börjar skolan

Det är väl ungefär mitt lov som det ser ut nu. Får väl se hur det blir ska in med massor av mer saker som bio och backen på mina dagar så det är liiite trångt just nu men det är lugnt. 0% sömn blir bra, vila kan jag göra i skolan.

Hör gärna av er om ni vill göra något fast jag har inga pengar på min mobil just nu.

Ha det bra

Morfar

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Imorse dog min morfar vid 7 tiden. Det var ifs ganska väntat han har legat innne på sjukhem i 4 år men ändå det är svårt ändå. Jag har aldrig varit med om att någon i min släkt dör eftersom jag har så pass ung släkt och det var jobbigt när man inte ritkigt vet vad man ska göra eller förvänta sig men allt var väldigt fint i alla fall. Det såg ut som han bara låg och sov och han var klädd i sina finaste kläder. Men som sagt det är ändå jobbigt det vart mycket gråt och tröstande. Efteråt for vi och våra kusiner hem till mormor där vi fikade litegran inte för att man var särskillt sugen på fika men ändå.

Vi kom hem därifrån för några timmar sedan och ska dit imorgon igen och börja stöka bort ur rummet. Kvällen har tillbrigas med att slå in julklappar och slappa, det är helt sjukt hur utmattad man blir av att gråta en hel dag! Tack i alla fall till alla som har visat att de brytt sig! Puss till alla er!

Må du vila i frid, du är äntligen hemma.

Ha det bra

jullov

Första dagen på jullovet är idag och denna dag har spenderats i backen med jonathan, adde och oskar. Det var kul! Ganksa dålig backe ju nu, det är mycket is och lite snö om vi säger så men det är alltid skönt att åka bräda! ikväll blir det förmodligen bara att slappa kommer väl att vara helt död. Jag har btw fått typ nackspärr det jag svin ont i nacken men jag vet inte vad jag har gjort jag föll aldrig på nacken tror jag även om jag föll många gånger.

Oskar peppar backen imorgon också så vi får se, kanske far upp då också! Pontus kriko bu och jonathan skulle kanske upp då så det kanske kan blir riktigt kul det med! dessutom så snöar det lite ute nu så det kanske är bättre i backen imorgon!

nu ska vi snart äta!
Ha det bra

Kontaktperson

För bara en vecka sedan så klagade jag rå mycket på att jag inte skulle få jobba någonting! Att jag skulle få vara fattig resten av mitt liv och så och nu helt plötsligt så har jag hur mycket jobb jag vill först på edfast 7 dagar under lovet jag har tackat nej till att vara personlig assistent åt en i robban och nu häder detta.

Ikväll fick jag ett samtal från Anett Broman som jobbar inom socialtjänsten i robban och hon frågade om jag skulle kunna tänka mig att vara kontakt person åt en 14 årig pojke. Har ingen anning om hur hon fick tag i mig eller något sådant men jag svarade att jag kanske skulle kunna göra det om jag hade tid. Så nu ska jag imrgon fara och träffa den här pojken och vi ska bestämma vad vi ska syssla med under våra timmar. När man är kontaktperson så ska man alltså "bara" umgås med personen, fara och se bio, fika, prata eller vara i backen you name it! Så nu har jag fullt upp under lovet kan jag lova, dessutom ska jag hinna se bio, jag ska hinna umgås med lite människor, jag ska hinna vara i backen osv. Men det blir nog bra! Jag är taggad på att jobba och tjäna pengar!

ha det bra


Fruktsallad och innebandy

Idag har vi varit as slöa på koslan. Vi har inte haft en enda normal lektion men det är ändå förlåtligt eftersom det är näst sista dagen. Först hade vi människan social och kulturellt men våran lärare tyckte inte att det var särskillt värt så istället så ställde vi oss och började hacka upp hur mycket frukt som helt till våran stora fruktsallad. I den hade vi; massa äpplen, apelsiner, mandariner, blodapelsiner, bananer, persika och vindruvor åkte ner i en gigantisk skål och blanadades sen med glass,  nötter och chokladsås! Gött som attan! Medans vi åt så såg vi Iam Sam. Jag hade redan sett den så jag tyckte inte att det var jätte kul men ändå! Det var väldigt mysigt.

Sen så har vi också haft sjukvård där vi faktskt skrev ett prov där jag hade rätt på allt som tur var! ÅHH!! vi har också fått betygen i religion och utv.störning och handikap, fick MVG i båda är så fruktansvärt nöjd med mig själv alltså! Bra Ida bra!

Resten av dagen har vi sett på niornas innebandyturnering. Nio C vann gruppspelet så klart eftersom där går ju alla åkullsjöare. Men dom förlorade mot lärarna när de spelade final på straffar! Men det var kul i alla fall! Snart får jag fara hem 30 min kvar sen är det bara en dag kvar med mer innebandy så slutar vi och får lov i nästan 3 veckor! Är det sjukligt gött eller. Det blir mycket umgänge, mycket jobb och många åk i backen! GÖTT

Ha det bra

gammalt!

Jag sitter och kollar runt på min dator som absolut inte har någon sorts system för vart mina saker och helt plötsligt under en mapp där det står Scrubs hittar jag en massa gamla bilder som jag måste dela med mig av..

njut...eller förfäras..


Sommar på jennings


Lucia


skelleftegäng..


Twister kvällar


Trampbilen <3

Backen

Ha det bra


Slö kväll

Mjukis byxor + Tjocktröja + Dunsockar + Täcke + Te = Mysigt värre

Ikväll har varit en väldigt slö kväll, sussi kom hit och jag fick peta på hennes mage som börjar bli lite rund. Hon kommer att bli så fruktansvärt söt när hon är höggravid! Jag skulle få komma dit en gång i veckan och peta lite. Sen gjorde jag och mamma ordning alla julkort, vilket ifs tog lång tid men inte var särskilt ansträningade.

Och nu sitter jag och myser och funderar på att se någon film men kommer inte på någon bra!
Skön kväll

ha det bra

Onsdag

Äntligen har det börjat snöa istället fär att regna. Det är väldigt bra! Det har varit piss väder hela dagen, faktiskt så mycket pissväder att bussen som vi skulle åka med körde i diket och vi tog oss inte till koslan direkt istället fick vi sitta och vänta på Åkullsjöskolan tills monica hade kört klart alla banen så att hon kunde köra oss till robban sen. Väl i robban så var det bara att gå till vårdcentralen för mamma hade bokat in att jag skulle vaccinera mig mot influensan. Den skulle tydligen bli kraftig i år och eftersom jag har ganska svår astma även om det inte syns så måste jag vaccinera mig för att inte bli sängliggande i flera veckor till att jag faktiskt kan dö (!) det är lkite sjukt av en sådan sak som astma kan man dö! Tur att jag är medicin alltså! Tack gode gud för den människan som kom på det!

Dagen på skolan har inte varit så värd men det är kanske inte så konstigt med tanke på att det blir jullov på fredag. På matten som v ar våran fösta lektion så hade vi hejdå fika för åsa, vi körde konstiga charader med matte termer! Men det var ganska roligt även om det var skit svårt! På utvecklinsstörning och funktionshinder hade gerit ingenting åt oss att göra så vi pyntade omvårdnadssalen med vårat fina pynt så nu är det juligt där i alla fall. Sen pratade vi lite om hur kursen hade varit vad vi hade lärt oss och vad vi skulle syssla med på jullovet. Imorgon ska vi få veta våra betyg i ämnet eftersom den tar slut nu till jul. Jag är rå nervös för det! men det löser sig nog! Resten av dagen har vi gjort lite olika gått runt och drygat, spelat kort och annat ovärt!

Ikväll ska min älskade syster komma hem och äta hos oss. Det var länge sedan jag träffade henne även om jag brukar prata med henne i telefon då och då. Det blir nog jätte mysigt skulle jag tro. Jag måste bara komma på någon bra mat eftersom det förmodligen blir jag som får göra den. Funderar på pannkaka eftersom hon ringde och sa att hon ville ha det och eftersom jag älskar min syster så mycket så kan jag väl offra mig lite och stå och steka pannkaka hela kvällen.

Ha det bra

tee och simning

I kvälll har jag och mammi varit och simmat! först simmade jag medans hon bubblade och sedan var jag med på hennes vatten gympa (!) som faktiskt var rikrigt jobbig när man tog i! Så nu sittre jag här hel slut och frusen med en varm kopp te i handen. Livet leker! Och snart är det jul!


Det är gött!
Ha det bra
Puss och kram!

Blogg inställningar

Jag måste säga att jag är bäst i världen! Jag har antligen fattat hur man ska kunna ändra något på bloggen! Det var ju sjuktligt svårt att förstå sig på men när jag äntligen gjorde det fattade jag nästan i alla fall! Själva bloggen vart inte särskilld snygg och jag har inte lagt ner något arbete på att den ska vara det heller men jag har ändå lyckats ändra lite saker vilket jag är väldigt stolt över eftersom som de flesta vet är jag helt värdelös på tekniska saker. Vi går liksom inte riktigt ihop. Men nu jävlar. Så nu msåte jag väl kanske göra någon seriös blogg men det orkar jag inte idag! Just nu ska jag bara älska att jag klarade av det här! bra bra

Ha det bra
Puss och kram

Måndag morgon och träningsvärk

Sitter ensam på skolan och väntar på att någon sorts lektion ska börja. Anneilie och Sandra har tagit sovmorgon de jäklarna. Men det är lugnt idag börjar vi faktiskt 10 och inte 12.45 som viu har gjort de senaste 3 veckorna. Så det är bara att vänta in de små flickorna och medans får jag sitta här med Staffan som är ungefär lika morgontrött som jag är!

Jag är helt slut i mina ben efter brädan i helgen jag har ont i muskler jag inte ens viste jag hade! Det är helt sjukt! Men det var så gött i backen att det gör ingeting! Vi ska tydligen dit nästa helg okså men då kanske det bara blir en dag i alla fall! Fast det spelar ingen roll för jag har årskort och det är sjukligt bra!

Aja nu ska jag sluta sitta här och lotsas som om jag gör något vettigt.
ha det bra!
Puss och Kram

söndag

Denna söndag har varit allt annat än lugn. Skulle egentligen fara till christoffer och fika för den lilla söta pojken fyller 18 år idag. Grattis till dig! Men då säger mamma idag; att hon behöver bilen för dom skulle vara i stallet hela dagen!!! Så då kunde jag inte fara och gratta honom men jag hoppas att han fick en bra födelsedag i alla fall. Så när jag inte tog mig iväg tilll Ratu så for jag och mina älskade syskon och åkte bräda i backen. Det var najs, nästan inga människor och fortfarande massor av lössnö! Jag och Hanna åkte i svarta som var offpist, vilket var grymt kul men vi sög.föll hela tiden och så men när
det är djupsnö känns det ju inte ens att falla. Vi blev hämtade när backen stängde kl 3. Vid det här laget var vi både hungriga och väldigt kalla. Men eftersom våran mamma älskar oss så mycket hade hon bakat kakor tills vi kom hem så vi fick fika massor.

Nu ikväll så har jag och pappi varit ute och åkt längdskidor. Vi är otroligt duktiga alltså! Det går bättre och bättre även om det fortfarande går rätt tungt. jag åkte 2 varv och pappa 3 på 3 km slingan. Så lite har jag då rört mig i helgen!

nu ska jag gå och duscha!
Puss och kram!

Backen

Jag var för fösta gången i backen idag! Det var rå härligt även vi inte var där särskillt länge. Det var perfekt, nästan inga människor, bra underlag, lössnö och inte kallt. Tyvärr så tog jag mig inte dot direkt på morgonen eftersom vi var helt insnöade här i gulltjärn så jag fick vänta på att våran gård vart uppskottad. Jag vill åka imorgon också men då ska jag förmodligen till lilla kriko och gratta honom. För imrgon blir den lilla pojken äntligen vuxen.



Det är kanske inte riktigt jag, men det var faktiskt rätt mycket lössnö som var rå skön att åka i. Det är så grymt underbart, man kan hoppa och falla och man slår inte ens ihjäl sig! Bra dag!

Sedan när jag kom hem hjälpte jag mamma att sätta upp allt julpynt + julgranen. Så nu är det hel mysigt hemma hos oss. Dock så är det väldigt varmt för mamma har bakat mjukkaka i våran kamin! Men mjukkakan vart god i alla fall.

Igår for jag tillslut till Flarken på festen där. Jag tyckte att det sög ganska hårt men det kan bero på att jag typ inte kände någon där och att jag var helnykter! Jag fick hänga med Sara och Jonathan vilket var väldigt bra för annars hade jag varit riktigt mobbad. Körde hem de barnen sen på kvällen när vi for hem.

Nu ska jag gå och göra något vettigare.
Puss och kram

skidåkning

Kom just hem ifrån Åkullsjön där jag och pappi har varit och åkt längdskidor, första gången för i år faktiskt. Det var faktiskt riktigt skönt förutom att jag inte kunde andas så  bra! Men det är lugnt. Några puffar ventolin och snart kunde jag åka igen. Bra skit. Det är rikigt bra spår nu i Åkullsjön så det gick lätt att åka. och JA jag är skidåkare! Jag gillar att åka skidor, jag må vara typ den enda ii världen men ändå, det är jävligt skönt om man får uttrycka sig så. Det är 100 ggr bättre än att hålla på att springa som en tok!

Nu är det dags att anmäla sig till vårat tjejlag i innebandy där vi ska krossa killarna på julavslutningen. Alla får vara med, bara ni är peppade och vill vinna utklädningstävlingen! Vi måste vara 8 och hitills så är vi bara 3 säkra! Så vi behöver verkligen förstärkning!!!!

Aja, nu ska jag nog gå och duscha!
Ha det bra
Puss och kram.

tisdag

Har bara en lektion på tisdagar, vilket är lite surt eftersom jag måste lix sitta där hela dagen. Så dagen har gått till såhär, jag började med att sova en timme under en filt på en soffa på skolan. Sen kom alltså min enda lektion nämligen idrott där hade vi vollyboll, vilket var kul även om jag inte är så bra. Lunch. Sedan har jag suttit och spleat kort tills två då jag hade elevrådmöte, där vi inte kom fram till så mycket vettigt!

Nu sitter jag hemma och väntar på att någon ska ge mig mat. Vilket kommer att bli min lillasyster idag, egentligen borde jag vara och se till att hon inte bränner vattnet eller något likanade men jag ids inte just nu. Ikväll ska jag följa mamma på vatten gympa! Har ingen anning vad det är för något men tydligen är det jobbigt, så varför inte! Jag kommer säkert att drunkna dock eftersom jag är sämst på att simma meeen. Det är faktiskt grymt skönt att simma måste jag säga! Så det blir nog kul.
Det hade kunnat varit jag i alla fall!


Oh, föresten jag skla få jobba massor på jullover vilket äger! Eller inte massor med 7 dagar vart det i alla fall, och det känns riktigt jävla bra måste jag erkänna. Pengar till mig! Jag är verkligen fattig nu, och jag måste köpa julklappar så detta är väldigt goda nyheter. Bra bra!!

Nu ska jag gå och göra något antar jag. Även om det inte finns så mycket vettigt att göra här men ändå.

här kommer en bild på mitt fina pepparkakshus när jag har fixat det, jag är så duktig!

Ha det bra!
puss och kram

Pepparkaks hus

Idag har jag mamma och min syster bakat massor av pepperkakor! Det vart tillslut tre degar som vart uppbakade. så nu lär vi får äta pepparkakor tills vi spyr eftersom det vart ruggit mycket, men det är inga problem. Det lukjtar så snuskit gott här just nu så man blir allderes galen! Jag får så mycket julstämning när det är så här, jag är nästan rädd att jag inte ska ha kvar någon när det verkligen är jul vilket är lite dåligt! Men det ska nog gå bra, det är bara att hålla upp det här!
Dessutom så gjorde jag ett pepparkashus! Har inte hunnit sätta ihop det riktigt än men det kan nog bli riktigt bra skulle jag tro. Så jag vet vad jag har att göra ikväll.

 
så här fint blev det!

Just nu sittre jag och fryser eftersom jag nyss har varit ute och gått en bit. Man känner sig ganska äcklig när har bakat pepparkakor en hel dag! Så nu funderar jag starkt på att gå och duscha kanske före maten, det vore skönt!

puss och kram

julstämning

Just nu har jag riktig jul stämning jag har varit och sett sandras julkonsert. Det var rå mysigt och jätte bra och jag njöt varje sekund. De sjöng två körer en barn kör och lillemors gospelkör, Sandra Mikaela, Anders och Stina dansade (sjukt bra alltså) det var lucia tåg mm. Dessutom har mamma bakat lussebullar så det luktar saffran i hela vårat hus. Det spelar julsånger hela tiden från våran radio och det är mycket snö och kallt ute.

Nu peppar vi jul klappsinköp nästa helg. Vi peppar backen som aldrig förr, som inte hade öppnat bajs pontus! nu i kväll ska vi fara och dricka glögg i åkullsjön eftersom Pontus sviker mig ikväll. Men Lina kommer hörhoppningsvis också dit! vi får se! peppa jul!

puss och kram

fredag kväll.

Ser inte ut att häna så mycket för mig i kväll! Blir nog godis framför idol med min bror, vilket är väldigt mys ändå! Förlåt Sandra men nu snor jag dina bilder från din blogg på våran pysseldag! Och sätter in dem här för att visa hur roligt våran
klass kan ha!


  


puss och kram


peppar kakor åt folket

Sitter på skolan nu, slutade vid 12 någon gång! Idag så har vi varit väldigt snälla och duktiga och delat ut pepparkakorna vi bakade igår till hela skolan! MVG till oss. Vi OPare sprider glädje till alla! Egentligen borde alla välja OP eftersom då skulle alla gå omkring och dela ut pepparkakor och alla skulle bli snälla! Lite bra vi är!

ps. Pepparkakorna var vääääldigt goda

puss och kram!

pyssel dag

Idag har jag och min klass varit hos min lärare Gerit och haft julpyssel dag! Det var jätte mysigt. När vi först kom dit till hennes hus långt ute i skogan så spelades det julmusik i hela huset och det brann ljus precis överallt! Sedan så drack vi glögg och tog det lugnt en stund innan en grupp började baka peppar kakor medan vi andra började pyssla och göra julkort mm. Sedan gjorde vi massa julgodis bla. choklad doppade marsipan figurer! Man blev väldigt kladdig och vi hade choklad över hela ansiktet men det var väldigt mysigt.

Till lunch fick vi julgröt med madel i, kicki fick mandeln så hon måste gifta sig nu! Sedan pysslade vi lite till tog en massa kort drack mer glögg, fick husesyn av Greit och vi fick till och med se Gerits man idag! Han finns! Coolt. Det var en helt sjukt mysig dag som vi måste göra om fler gånger!

puss och kram


RSS 2.0