bla bla..

jaa nu ska jag skriva blogg för att sandra ska bli glad på mig! hmm.. vi skrev astma och kol prov idag, gick bra, fick MVG så det var najs, fick också veta vad jag fick på svenskan, VG+ jag hade ett stavfel och därför fick jag inte MVG, lite surt men jag är glad att jag bara klarade mig!!!

åh.. vi hade världsta sköna kvällen idag, jag oskar och pappa for till bjursjön (där vi har en liten stuga) där paddlade vi kanot och pappa och oskar fiskade, jag fick inte fiska för det fanns inte tillräckligt många spön men jag var nöjd ändå! sedan for oskar och pappa iväg själva menans jag satt på en stenhäll i solen och läste på om desktoppen som jag inte vill skriva!

ikväll så är det bal för alla som ska dit bara så att ni visste, ville fara dit och kolla men jag orkade inte det! däremot ska jag nu komma ihåg att lägga ut bilder på min balklänning! menans jag kommer ihåg det! 
 
image19


jag och emil firade 1 år igår, eller vi firade det inte igår det ska vi göra i helgen men vi hade i alla fall 1 år i går! älskar fortfarande honom, det känns bra!
pusspussss

helg!

fredags var jag ledig, jag och lina for in till stan så jag fick se hennes balklänning! den var jätte fin! hon skulle desstuom köpa balväska, smycken, studentklännig mm. så det tog hela dagen där. vi var snåla på lunchen så vi snodde mat på draggen, var halc rädd när jag var där, allt är jätte stort och alla är jätte snyggt klädda! helt sjukt man kände sig hel häckig där! tack gode gud för jennings! på stan åt vi årets första mjukglass, najsigt var det! sommar känslor!

lödags så klev vi upp kl 7 och for och planterade plantor för pappa det var drygt men jag tjänade mig ju några slantar så! ungefär 1000 kr! bra bra! efter en hel jobbar dag så orkade vi inte fara på kulturnatta, så vi stannade hemma åt gott fick tårta av mamma och vi såg melodifestivalen. det var skönt att ta det lugnt och låtarna sög som vanligt! men det fanns några bra i alla fall, jag gillade danmarks men det var ingen annan än jag som gjorde det så^^

idag har jag oskar emil hanna och pappa jobbat, fast bara halva dagen! tjänade typ 400 så det är nånting i alla fall! emil har ganska nyss farit hem, det är synd jag ville att han skulle stanna! btw, vi firar 1 år imorgon! det är coolt! fattar inte att det har gått så fort! älskar den lilla pojken!

pusspuss!!

tråkigt!

sitter på skolan, är själv och mobbad, sandra är på stadskörning och annelie är fortfarande sjuk!
är dygförkyld och är inte allt för pepp, det känns bara drygt! usch!

ikväll blir det greys, bra bra!

pusspuss!!

ajaj..

nu är du inte ensam liza.. idag så viltade jag också med bilen..! det var inte kul! jag körde efter en raksträcka och så började bilen låta konstigt så jag saktade med lite för att höra vart det kom från och så plötsligt så bara tvär svänger bilen (nu efteråt så vet vi att något hände med styrningen, eftersom nu går det inte att styra det alls) och bilen far in mot den andra körbanan där det är ett väldigt brant slänt och dessutom ett järnräcke och så plötsligt tar min svängning i och bilen missar just järnräcket (tack gode gud) i stället så far den utan att jag kan styra nått mot det andra diket där det också en ganska så brant  slänt. plötsligt är jag i diket och innan jag vet ordet av så voltar jag hamnar uppochner och sedan så vänder sig bilen rätt igen.

ganska så chokad tar jag mig ur bilen på nått sätt, 3 rutor krachade men jag är oskadd bara öm i kroppen!

sommar!

fatta grejen.. jag är ute och springer.. kullarna runt Gulltjärn har börjat gränska, träden har börjat få löv. det låter vår, det luktar vår. solen lyser och himelen är blå och det blåser varma vindar runt omkring mig! fåglarna kvittrar och gulltjärn är alderes blå och riktigt lyser. och på slänten ner till sjön så har liljekonvaljerna börjat komma upp! nu är det dags folk, nu är det dags att PEPPA SOMMAR 2008

kattungar!

jag vet att jag förmodligen är totalt fjortis och lik min lillasyster när jag skriver att mina kattungar är de sötaste i världen!! men.. vi har 5 st, 2 stora och 3 små (förtidigt födda) de stora är precis så där otroligt jäkla söta att man älskar dom! dom är båda jätte lurviga och har börjat busa, eller snarare lyfta en tas, tappa balansen och falla. jag är kär!!

   

tillbaka i skolan!

så nu har vi gått 2 dagar i skolan, det känns både bra och lite tråkigt för jag trivdes verkligen på min praktik! men det är jätte kul att träffa alla igen! idag har vi haft etik där vi har jobbat med religoner och sjukvård, sedan så ade vi en lååång lektion med omv. där fick vi leka astma, men inte jag för då var lillemor rädd att jag skulle ha fått ett anfall och det var ingen som ville det! vi har gått igenom lungor och dess sjukdommar!!

sen gick vi igenom lite vad vi skulle göra när en klass med 8;or skulle komma. det gick inte så bra.. för även om vi hade planerat braa så kom dom för tidigt när när vi kom in efter att ha skrivit ett test för eng nationella så var de redan där och det vart en sån hemsk där PINSAM tystnad! och sen så satt bara att och stirrade och ville inte göra något!! så det var lite dumt kanske!

ikväll så har jag varit på gubbgympa var riktigt jäkla jobbigt eftersom jag hade sån jävulst med träningsvärk! usch! men det gick ju bra i alla fall, sista gången var idag så nu är det sommar uppehåll!

ajja nu ska jag gå och lägga mig tror jag! är trött!
pusspusss!

hemma igen!

förlåt för att jag inte har kunnat skriva på min blogg nu på flera herrans veckor! men som de flesta kanske vet så har jag praktiserat i stan eller närmare bestämt på sjukhuset på onkologen 3. jag har bott hos min mormor.. vilket har sugit.. det enda hon gör är att antingen prata om morfar eller så klagar hos på något! dessutom har hon inte internett, inte nå många kanaler och dessutom har hon otroligt lite att göra, man får aldrig vara själv och det kan jag gå i taket på, fatta den grejen du kommer hem dödstrött efter att ha jobbat med människor hela dagen och så kommer du hem till mormor.. som bara gnäller på allt! jag kan ju säga att jag har fått mycket motion de här veckorna antingen så har jag gått eller sprungit varje dag!

min praktik har i alla fall varit ur bra.. även om det är en jobbig avdelning att jobba på eftersom du jobbar med svårt sjuka människor så har det ändå varit ur bra! personalen är jätte bra och jag trivs hur konstigt det än låter att jobba med patienter i sådanna här situationer, man får höra hela deras livs historia och de är oftast väldigt tacksamma för den hjälp de får när de vält smällt att de har fått beskedet cancer. det var verkligen svårt att lämna alla där.. man har blivit så fäst vid vissa personer och faktiskt vissa av patienterna grät för att jag skulle sluta så lite måste väl dom ha tyckt om mig också! men jag vart riktigt glad när marie (min chef) sa att hon skulle ha anstält mig på stuts om hon hade fått, det känndes bra, då måste de ju ocskåha tyckt att jag har skött mig bra!

nu blir det tillbaka i skolan, ganska så skönt faktiskt! har längtat efter alla kompisar som man träffar dagligen där.. även om det känns som om jag hade kunnat fotsätta jobba ett tag till!

helgen har jag spenderat hos emil! det var mys!
pusspusss!!

RSS 2.0