helg..

i torsdags så var vi ju som de flesta kanske vet på frilufflivsutflyckt, vi satte upp vindskydd, klöv en jätte stock med bara en yxa och trä kilar, vi bygde en eld som skulle brinna hela natten, vi lagade mat (wook och nudlar med bacon) som vart riktigt god sen så skulle vi laga pannkakor till kvällsmål men vi var så mätta så vi orkade inte. sen när de andra barnen skulle lägga sig så fick jag gå till farmor och farfar och sova eftersom jag var så förkyld och så lätt får lugninflammation. det var gött.. lämna all äckel rök och den blöta skogen för att lägga sig i en varm nybäddad säng. låt oss också tilllägga att det regnade 3 h den natten, som jag sa gött!

fredagen kom.. jag var ledig men vaknade vid halv nio hos farmor.. gick upp duschade i typ 1 h för att få bort allt illaluktande rök. åt frukost och for till skolan för att sitta vid trafik datorn, har nu gjort alla fordons faser och har börjat med repition men den är jätte svår!! aja jag måste rappa mig med deh har ju fårr min uppskrivningstid 11 mars dagen efter min födelsedag och samma dag som pontus fyller år..

sedan så for vi hem till mig. emil som hade "sovit" ute i skogen var jätte trött och la sig och sov, till middagen så kom sussi och peppe och åt (surströming, GOTT) och när dom for så begav jag och emil oss till lina och arvid vi spelade pingis och såg film åt massa onyttigheter osv.

lördagen började med en riktig sovmorgon och sedan så for vi upp emil pluggade lite och sedan var det bara att göra sig i ordning för att fara till sambergs där vi skulle äta middag, det var trevligt, vi såg melodifestivalen åt massor osv. mamma och pappa och linneas föräldrar for på revy, men vi hade inte billjetter så vi fick sitta hemma.

på söndagen så fyllde pappa år GRATTIS, 42 år vart gamm gubben. så det vart presentutdelning pappa fick nya huggarstövlar av barnen. det blev säkert bra eftersom det typ är hans enda intresse. vi åt tårta, emil var tvungen att fara hem. jag och pappa for och skottade hokey planen i åkullsjön och sen så bar det som alltid på söndagar i väg på gubbgympa. kom hem vid 9 kanske och då vara det bara att börja krypa till kojs.

idag så är det måndag, har varit i skolan suttit vid trafik datorn lite, haft social omsorg, etik och svenska. är hemma nu har gjort lite svenska osv.

nu ska jag gå och fortsätta med svenskan! bajs bajs!

pusspusss


måndag..

har varit i skolan hela dagen idag fast jag har mått halvtaskit.. har haft socialomsorg (hade redovisning) var den enda som redovisade.. sen fick vi leka dementa resten av lektionen, etik hade vi andra lektionen vi såg en film om för tidigt födda barn och disskuterade lite sen.. svenska.. som vanligt gjorde vi inte mycket.. vi skulle läsa slitade med att vi satt och pratade mat eftersom alla var så hungriga. gick och handlade mat till friluffslivs utflyckten som vi har på torsdag jag kommer att frysa ihjäl fatta vi ska sova utr! jag fryser ju fan hemma när jag sover och då sover jag ändå i långkalsonger, tröja, duntofflor, fleesfilt och ett gigantiskt duntäcke. usch, jag fryser vid bara tanken. ikväll så har jag fixat lite med engelskan som jag hade gjort helt fel på jag hade klistrat in fel fakta del så det var bara från internett.. jäkla bajs.. aja nu är det fixat i alla fall..

i helgen så har vi varit hemma hos mig.. vi har åkt skidor och skoter.. oh! jag svimmade faktiskt när jag åkte madrass efter för jag tappade all luft och gjorde västa faceplantern! så fult!
nu ska jag fortsätta med all läxa vi har! den här veckan dödar mig

pusspuss

emil är söt..

min pojkvän är sötast på jorden... på alla hjärtans dag så köpte han blommor till mig, sen på kvällen när jag kom hem dit så hade han dukat för att äta middag uppe i sitt rum och strött rosenblad på ett bordet. vi åt kärleks pasta (pasta som ser ut som hjärtan) och köttbullar, alltså en riktig lady och luffsen middag. näe vi satt där uppe kom dessutom oskar och emils pappa och sjöng.. oh denna natt dena ljuvliga natt som vi kallar bella notte...  sen så myste vi hela natten.. MYS

idag så är vi hemma hos mig.. vi har varit ute och åkt skidor på leden.. det gick väldigt dåligt för mig men men.. det var skönt.. nu är vi mätta glada och varma igen! ikväll blir det väl att se melodifestivalen.. får vi se om det suger eller.. såg inte förra men men..! nu ska jag gå!

pusspuss

gubbgympa..

jag for på gubbgympan ändå.. fast jag har en rygg som knappt fungerar.. det är skönt att träna när man har sträckt sig.. då känns det mycket mindre.. nu gör det ont som satan igen! men men..

saker jag tänker på..
.. är min tränare verkligen sadist.. det känns så.!
.. ska mamma sluta prata i telefon någon gång så jag kan ringa emil
.. hur sk ajg kunna klara svenskan imorgon
.. kommer jag överhuvudtaget ta mig upp ur sängen imorgon
.. ska jag snart lägga mig och sova
.. har jag inget liv som sitter här

bla bla bla!

pusspusss

smärta..

aj! skulle just ta in ved och sträckte mig som *pip* i ryggen. kan knappt andas! jag som skulle på gubbgympa.. nu tror jag inte att jag kan det.. får se hur det blir.. men just nu så kan jag knappt gå så det kanske inte går så bra då..

aja... varit hos emil i helgen.. det var MYS.. var hundvakt fredag och lördag kväll... så på fredag så tog vi det bara lugnt och på lördan så kom lina och arvid.. vi snackade såg film (alexander den store, den var tråkig) åt glass och godis och var allmänt onyttiga. jag for hem i dag bara för att mamma och pappa har varit i stan och hjälpt mormor. ville igentligen inte.. meen. vill inte bråka..


svenska prov imorgon då.. inte pepp.. kan inget typ.. men men.. man kanske kan mytta sig igenom det igen ^^

socialomsorgs redovisning till imorgon.. vet knappt vad jag ska tala om men ändå..


nu ska jag försöka hitta en varm riskudde att lägga på min rygg för att se om sträckningen släpper.

pusselipuss


ensam.

nu sitter jag på skolan, ensam, har inga lektioner idag, har inga vänner, hm.. jag låter som värsta självdepresiva männikan, det är jag inte meen efter att suttit med helvettes svenska och helvettes socialom sorg och skrivit om frivilligorganisttioner om kyrkan så blir man lite less faktiskt!

ska försöka sätta mig med trafik datorn ockås.. får se hur det går.. måste börja göra klart allting snart.. för jag fyller snart år.. helt sjuk om bara 1 mån och 2 dagar så är jag 18 år! hjälp:S måste klara körkortet!
grattis liza som fyller 18 idag! och ja.. vi har stadskörning på fredag!

ikväll så ska jag til emil. vi ska vara hundvakt åt hans hundar hela helgen.. kan bli lite halv drygt eftersom att vi inte kan fara någonstans men det blir nog MYS!

aja.. nu ska jag försöka mig på nått vettigt igen.. pusshej!

härliga onsdag

det är ganska så skönt.. vi har varit lediga nu måndag ocg tisdag.. var i backen och så jätte härligt! idag var alltså första dagen vi gick! meen.. bara för att vi har fått en kortare veck betyder inte det att denna dag var dålig.. vi har suttit på en JÄTTE bra föreläsning om razism och nazism! ur bra.. han som föreläste var jätte duktig och det kändes som vi satt där typ en kvart när vi i gentligen satt där i 2½ h typ!

sedan så gick jag och min lilla älskling och var hemska.. vi åt på mallis.. fast vi åt faktiskt salad så vi är lite förlåtna.. efter den gudomliga saladen så for jag och emil och spelade bedminton där vi möttes upp av fler glada männiksor!

nu har jag suttit med den JÄVLA svenskan.. ursäkta uttrycket.. men svenskan är ett hellvette!! bajs svenska!

aja.. nu ska jag gåå. inte för att jag ska göra nått  nyttigt men ändå!

pusshej!


RSS 2.0