körkort!

igår så hade jag uppkörningen! och jag klarade den! så, nu har jag körkort så det är bara att alla passar sig på vägarna! helt jäkla sjukt vart typ helt i chock för allt gick så fort, jag trodde att de skulle klaga på några saker i alla fall, men de sa bara att jag var godkänd! helt sjukt!! men jag är ruskit glad! känns hur bra som helst!!!

idag har jag emil och oskar varit ute hela dagen! vi har solat vatir ute och gått, åkt skoter osv!! et har varit riktigt najs! jag fått världens fulaste solbränna men ändå^^ ;D

på söndag så far jag till mormor för på måndag morgon klockan 6.45 på börjar jag praktisera på onkologen, kommer säkert att bli jätte kul, men jag är jätte nervös, för där ligger ju ändå väldigt svårt sjuka människor och man vill ju inte direkt göra bort sig eller bara känna att man är ivägen osv! aja.. det blir nog bra onkologen är känd för att ta väl hand om sina praktiserande! så det blir nog bra!
men nu ska jag gå ut igen till det fina vädret.. pusspusspusss

over and out!

familjedag!

idag har vi haft en riktig familje dag! vi gick upp rätt så tidigt, åt frukost allihopa tillsammans och satt och disskuterade vad vi skulle hitte på under dagen. snart så kom vi fram till att vi skulle ta långfärdsskidorna och skida till haratjärn. en liten söt sjö med en grillstuga, där skulle vi grilla korv och sola hela dagen! så sagt och gjort vi åkte till haratjärn, det var rätt så jobbigt men skönt som satan! när vi kom dit så var redan massor med folk där som hade åkt skoter dit, men eftersom vi kände dem så var det inga problem! vi grillade korv och pinnbröd och marchmellows, drack varmchoklad och saft och glassade i solen. där har vi varit hela dagen och är nu hemma och ska äta mat, världens bästa kyckling gryta! och i kväll så ska vi alla se på film och bara ta det lugnt! alltså en riktig familjedag! dock så saknar jag emil eftersom han for hem igår vill att han ska vara här också men jag ska till han på måndag i alla fall, känns bra!

igår var vi till farmor och hälsade på hon mådde mycket bättre men skuole inte få bli utskriven förrn efter påsken. på kvällen var vi bjudna till söderströms det var rå mysigt, sitta där i stugan som inte har någon el utan bara tända ljus, det var MYS!

meen.. nu ska jag gå och äta.!
pusspusspussss
over and out

usch..

är lite halv orolig nu, farmor var tvungen att fara in till akuten i kväll, förmodligen en stroke! jag märkte det, jag och emil var som alltid och åt där före bedmintonen, när vi kommer dit så har hon svårigheter att gå eftersom hon är försvagad i vänster sidan. och när jag kollar stroke test så ler hon snett och lyfter inte armarna sammtidigt. och är dessutom annorlunda till sättet, hon är asocial, och man får kämpa för att återupphålla en någorlunda konversation. hon var dessutom själv när vi kom för farfar hade hand om hennes jobb, att skjutsa några små barn från en kör, så jag och emil stannade en extra stund så farfar kom!

jag sa att hon måste fara in och kolla upp allting, men eftersom hon är så försynt och aldrig ska vara till problem så var hon inte så mycket med på det. men hon ringde i alla fall mamma som också kom och gjorde lite tester märkte att hon inte kunde träffa näsan riktigt med vänstern. så nu är hon alltså skickad på akuten. könns väldigt konstigt eftersom hon för det första är så ung (64 år) och för det andra är den mest friska person jag typ vet! men det kan ju hända alla, de skulle i alla fall ringa direkt de visste nått mer.

nääe usch!
pusss

snart..

ja snart...
.. så är det påsklov, det känns väldigt skönt.
..  ska jag köra upp, fick tid i dag, torsdag under lovet kl 10.00
.. så ska jag praktisera på onkologen 3, känns jätte nervöst, vet inte vad jag ska göra, känner att jag kan göra bort mig på typ en miljon olika sätt, men jag ringde i alla fall dit i dag och dom verkar i alla fall trevliga.
.. så ska jag nog ha någon sorts middag eftersom jag har fyllt år, funderar på att göra det under lovet, alla som vill får komma, ska typ laga jätte mycket mat, leka lekar, och spela spel, förmodligen inget med alkohol får has med eftersom jag ska ha det hemma hos mig.
.. så kanske jag annelie och sandra ska fara och provtesta IDOL bara för att det är kul.
.. så ska jag fara på tant gympa med våran sadist tränare annika.
.. snart får jag igen vara med emil.

och sen så händer det kanske inte så mycket mer!
 pusspusss

18 år!

igår vart jag 18 år! fatta den grejjen! jag är stor flicka nU!! och idag så har jag klarat teoriprovet! det känns ganska så bra! och jag har också fixat halken idag! gud vad jag är effektiv och duktig! men jag är typ helt död just nu, har varit överspänd hela dagen och jag har inte fått något som kallas lunch! men jag är ändå hel nöjd med dagen!

lovet går mot sitt slut!

sista dagen på lovet idag! känns lite jobbgt att gå tillbaka till skolan igen meen! jag och mamma har bakat  tårta idag, för imorgon så fyller jag år! fatta den grejen 18 år! jag ä ju stor nu! och på tisdag så ska jag skriva teorin.. börjar bli riktigt jävla nervös! hoppas jag hinner sitta imorgon litegrann vid trafik datorn!

igår så var jag hos joel och johanna, vi var och hälsade på hos sofia som hade fest.. den sög var massa små barn där.. inte så ös så vi for hem och satt och snackade! sen kom lina och arvid ett tag innan det var dags att fara hem och sova, utan emil, tråkigt men han kommer snart hit! det blir bra!!

på fredagen så kidnappade emil mig till stan, vi åt middag på en fin resturang och sedan så gick vi och spelade lite biljard, jag sög men ändå edt var riktigt roligt! och sedan på kvällen vid nio så for vi och danade det var jätte roligt att dana igen, var hur länge sedan som helst!! så det var riktigt najs alltså. se så sov vi hor emils kusiner! var lite halv rädd, meen, det gick bara bra!

nu ska jag gå och fortsätta med tårtan så min klass får någon tårta imorgon!
pusspusshej!

sportlov..

nu är det äntligen sportlov för mig.. har jobbat 2 dagar som personlig assistent, det var ett perfekt jobb, förutom att det är ganska så läskit att sitta med någon som får krampanfall så fick jag leka i snön hur mycket som helst, bygga snögrottor och göra snöänglar, lite perfekt och så kan man skylla på att man leker med barnen! det är ÖS! annars gjorde jag inte så mycket, lagade lunch och såg på barnfilmer haha, kung! och det bästa jag får betalt, det är bra.. !

idag är emil hos mig, vi har varit och gått till emils mormor i åkullsjön och fikat så vi har fått en riktig långpromenad nästan 1 mil! bra bra, duktig ida och emil! ikväll vet vi inte vad vi ska göra... slöa.. se greys och mysa i massor (viskar emil i bakgrunden medans han biter på min axel).

men nu ska jag gå och spöa min pojkvän för att han är så söt!
pusspusspusss

hmm..

det har varit väldigt mycket nu på slutet jag är helt slut i huvudet, skolveckorna innan lovet har varit helt sjuka, jag ska jobba imorgon med en liten pojke som har epilepsi, och då snackar vi kraftig epilepsi, flera anfall varje dag! hur ska jag klara det? jag kommer att bli dö rädd! men men.. förhoppningsvis så löser det sig.. får inte tag på johanna, måste prata med henne! min syster har just kommit hem från sjukhuset efter att åkt ambulans in dit med 60/40 i blodtryck och ni som går OP vet hur allvarligt det är + hade hon en väldigt låg halt av kalium i sig! känns bra att hon är hemma i alla fall, men blir ändå rätt orolig.!

var på fest hos sandra i fredags, det var skita skojj, vi var jätte många, sjöng singstar, dansade, pratade osv. sista halvtimmen vart dock inte så lyckad! tyvärr, synd att de behövde sluta så, men jag hoppas att det löser sig! det hoppas jag verkligen!

ikväll så ska jag på gubbgympa.. kan bli skönt att röra på sig! fast jag håller på att bli typ sjuk jag och emil var ute och gick lång promenad i går med hundarna och efter det var jag halt knäckt, jag hade ont i huvudet jag frös jag var trött så vi lade oss efter melodifestivalen, fatta den grejen, hur länge sedan var det sen man la sig vid 10 på en lördag kväll? btw, låtarna på melodifestivalen var faktiskt någorlunda igår, men Björn Gustavsson var inte lika rolig som vanligt!

pusshej!

RSS 2.0