ny vaken

Vakande nyss av att mamma ringde hem och väckte oss. Idag och i går kväll så är det bara min lillasyster och jag hemma efetrsom mamma och pappa var ute med några kompisar i stan igår och min bror tog sig inte hem för att jag inte kunde hämta honom i Bygdsiljum eftersom min bil är trasig så han fick sitta hemma hos mormor hela kvällen! Tråkigt för han!

Jag däremot tog till fula knep och bakade chokladmuffins så jag lockade hit Lina, Arvid och Jonathan (!). Vi gjorde inte så mycket, såg filmen på smällen åt äckligt mycket chokladmuffins pratade och lite sånt. Dessa söt barn för hem vid halv 2 kanske. Och då satte sig jag och min sockerhöga lillasyster och såg filmen Goldmember.! Dock så orkade vi inte se klart hela och lade oss vid kvart över 2.

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra. Ska nog och se när de sätter upp granen vid gulltjärnstugan och fika lite med Lina och Arvid. men ikväll har jag inte många planer, tar mig ju inte så långt när jag inte har någon bil. Så det blir kanake att bara ta det lugnt i kväll.

På söndag är det första advent! Fatta den grejen! Hur fort kan tiden verkligen gå? Snart är det jul också. Man blir ju mörkrädd, skulle egentligen behöva in till stan och köpa julklappar. På skyltsöndagen ska i alla fall jag vara i robban med Johanna och Maria eftersom vi ska ju porträttfotografera folk. vi var och riggade kameran igår. Det ser typ proffsigt ut där vi håller på med paraplyer och allt! Men börjar dock bli lite nervös alltså. Men det går nog bra! Peppa det!

Nu ska jag och Hanna äta lite frukost tror vi!
Ha det bra
Pusspuss

produktiv kväll!

Ikväll har jag faktiskt varit riktigt duktig. Jag har;
  • Stekt pannkaka till middag
  • Gjort lite projekt arbete
  • Städat mitt rum
  • Varit ute och gått 5km
  • Gjort mer projektarbete (börjar bli roligt igen!)
  • Och varit lite social med folk!
Bara så ni vet är det där många saker för att vara jag!! duktiga jag

Nu ska jag nog gå och duscha och sen funderar jag på att ta en tidig kväll!
Pusspuss

Foto

Idag så fick jag Maria och Johanna veta att vi ska vara på skyltsöndagen och porträttfota folk! Så kom och bli fotade! Men eftersom ingen av oss har sysslat mycket med proffsiga porträtter med bakgrunder, ljussättning mm så fick vi en snabb genomgång av det idag! Sedan har vi resten av dagen fått slipa våra oerhödra talanger på dit tvingade fotomodeller. Det var kul, det kan nog gå riktigt bra tror jag! Fast jag är nervös att vi ska göra något gigantiskt fel typ tappa ner kameran i backen, eller att det inte kommer någon som vill fota sig eller något likanade! Peppa det i alla fall. Så ni ska alla komma till resturang skolan mellan kl 1-5 på söndag. Korten är galet billiga och fotograferna är galet bra!

allt för mig
Pussspusss

hjälp sökes!

Jag måste ha hjälp med matten som jag ligger efter i och inte fattar något av! Så om det är någon som känner att de kan mer matte än mig (alla) får med glädje komma och hjälpa mig nu! jag kan tilloch med bjuda på fika! (!)
Dessutom är jag så död i huvudet så jag inte kan tänka! Jag har faktskt feber, det var väldigt länge sedan det sist hände! 38.5 grader! vet inte hur jag ska ta mig till skolan imorgon! men det är ett senare problem!

pusspuss

trasiga bromsar!

Idag är jag på skolan! Hade vbara en lektion i dag med nämligen idrott som det är på alla tisdagar för mig! Därför så brukar jag alltid köra till robban för att slippa sitta här hela dagen! Så som vanligt körde jag bil till skolan och allt gick bra utom en liten incident med en plogbil på den minimala gulltjärnsvägen! Men när jag kom till robban pch skulle tanka så slutade plötsligt mina bromar fungera! vilket sög eftersom jag fick typ panik! Vad gör man när man inte har några bromsar?! Jo tillslut kom jag på att jag måste motorbromsa! duktiga jag! så jag tog mig i alla fall till skolan utan att köra ihjäl någon vilket jag är väldigt nöjd med! Men grejen är att jag nu inte kan köra hem, så nu sitter jag här på skolan ensam och övergiven men världens mest jobbiga förkylning!
Dessutom så kan jag inte fara och träna i kväll eftersom min mamma hotade med att döda mig då! Egentligen fick jag inte vara med på idrotten heller men vi hade bara dans så det gick ganska bra eftersom jag går på alvedon! usch! Jag är inte peppad på denna dag alltså! Jag skulle ha stannat hemma!

ajja, nu ska jag gå och göra något annat och sluta klaga! Livet är bra!

pusspuss

måndag..

Första dagen på veckan och det var riktigt jobbigt att kliva upp i morse eftersom att jag vaknade med dunkande huvudvärk och en redig förkylning, vilket sög! Dessutom hade vi bara en lektion idag kl 1, men jag tog mig inte til skolan på annat sätt så det var bara att sätta sig på bussen kl halv 8!!! Dagen, fram till 1 har gått ut på att mobba mig för att jag var för full i fredags och ligga och sova i en soffa. Sen vart det lektion i 45 min där vi gick igenom fler infektionssjukdomar. Nu sitter jag och drygar i media salen medans anneilie och alexander slåss! har fått en pronaxen av Anneilie nu (tack gode gud för den flickan) så förhoppningsvis börjar jag må bättre snart

nu ska jag gå och slåss med pontus!
pusspuss

födelsedagsfest!

Igår var var vi på anneilies, emils och lisas födelsedagsfest! Det var rå kul, tyckte jag i alla fall! Skämmde ut mig lagomt mycket, dansade, drack och umgicks till 100 %! Det fixade sig med skjutsen, fick åka med kicki hem och det var väldigt snällt annars hade jag nog fått sova över hos någon men det var ganska skönt att få komma hem och sova i sin egen säng! var hemma vid typ halv 3. Jätte kul kväll i alla fall! riktigt mycket bra folk så det var ös! tack för kvällen!

pusspuss

GRATTIS!

Grattis Annelie älskling! Nu är du äntligen 18 och vuxen! Åh, jag blir alderes stolt bara när jag tänker på det! Du är världens finaste människa och jag önskar dig en ur bra födelsedag! med massor av mys presenter kärlek fika och hokey!



Det är fest för denna underbara lilla flicka imorgon och ni MÅSTE komma! förutom om ni är dumma i huvudet då har ni min fulla tillåtelse att stanna hemma så vi slipper er!

puss på den underbara, söta, älskade, bästa lilla Anneilie i hela vida världen!


tisdag

Dagen gick fort som alla andra tisdagar! Vi har som vanligt bara en ligtion, nämligen idrott B, vilket är grymt roligt med våran klass alltså! Idag spelade vi inomhus brännboll, jobbigt men kul! Fick också tillbaka provet vi skrev och inlämningen, jag fick MVG på båda! Wiiieeeeeee!
Resten av dagen på skolan spenderades med att äta fisk och se fimlen DearDevil! Som var riktigt bra faktiskt, jag hade aldrig hört om den men som de flesta vet är jag ur usel på filmer. Sen tag jag mig hem för en gångs skulle eftersom jag hade bilen!

Ikväll har jag varit på tantgympa! näst sista idag! Sorgligt men sant! plågade mig så att jag knappt kommer att kunna gå i morgon men det är bara att härda!

imorgon efters kolan ska jag in till stan och umgås med Hanna Berg! Som jag inte varit med på 1 år! Det ska bli helt sjukt roligt att träffa henne igen! Vi ska typ fika och se bio som det ser ut nu! men det kommer säkert att bli mys! Sover i alla fall hos mormor, det blev nästan lättast så! Så jag kommer med bussen från stan på tosdag!

nej, nu måste jag tydligen gå eftersom min lilla syster vill ha tillbaka sitt rum och min dator inte fungerar!
ha det bra!
pusspuss

projekt arbete och lediga dagar

Är ledig i dag! Jag orkade inte fara till skolan när det enda vi hade var att prova ut studetmössorna som vi kan göra senare i alla fall! Har inte mycket planerat för min otroligt slappa sköna dag! Har suttit lite med projektarbetet! Sökt fakta och planerat några aktiviteter mm. Annars har jag inte gjort något och planerar inte att göra något heller, så det är skönt!

Det drabbade mig idag att det snart är jul! Är det sjukt eller vad? Det betyder julhandling pepparkakor ljus julmusik och en massa mys! I just love christmas! hoppas fortfarande på att det ska börja komma snö snart! just nu snöar det lite här man jag vill ha 1 m snö så jag kan vara i backen och åka bräda, köra snöbollskrig, åka madrass eller skidor och SKOTER! Gosh vad jag vill ha vinter nu!

ska nog och bada i kväll vi får se hur det blir! Annars far jag nog in till stan! Lördag så ska jag äta middag hos farmor och farfar sen så får vi se, kanske blir stan då i stället? Och egentligen borde vi fira joel då eftersom har far till australien på söndag! Jag vet inte hur jag ska lyckas med det här! men det går nog bra! Söndag är jag ledig i alla fall! Jag kanske skulle hänga tillsammans med Lina och Arvid!

aja.. nu måste jag nog gå och göra uppgiften vi fick av gerit!
pusspusss

snart helg..

Snart är det helg igen, helt sjukt! Hur fort går veckorna igentligen? Nu är det bara 4 veckor till jullov!!! jag vet inte om jag ska orka till skolan imorgon bara för att prova ut studentmössor? Det känns som om de måste komma en till ågng i alla fall right? Men vi får se hur jag gör. annars kanske jag ska in till stan se bio med johanna eller vara med hanna berg som jag träffade förra helgen för fösta gången på 1 år! Rå skoj! kanske far och badar imrgon! kännde mig ändå pepp på att bada men det är synd att det stänger så tidigt!

En liten rolig konverastion på våran lektion idag! Vi hade suttit och hört på Per Alm (arvids pappa) om handikapp osv och efter det skulle vi skriva en utvärdering

jag- stavas utvärdering med ä?
sandra - aa..
(jag rtodde att hon menade bokstaven A och vart hel förvirrad)
sammtidigt så sa anneilie
- vadå, ordet utvärdering har väl inget ä eller e i sig!

det var kul! om man hade varit där!

aja nu har jag bättre saker för mig!
pusspusss

tisdag

hade kort dag i dag som alla andra tisdagar. bara idrott på schemat! vi hade fotboll idag! det var rå kul faktiskt! det var verkligen länge sedan man bara latjade alltså! man saknar verkligen fotbollen ibland, men..jag har bättre för mig! efter lektionen fick jag skriva prov direkt i stress, vet inte riktigt hur det gick men förhoppningsvis klarar jag det i alla fall! och efter denna otroligt jobbiga dag så fick jag fara hem igen! det är väldigt gött att komma hem innan 2 alltså! lyx!

sen i kväll så har jag varit på aerobics, det var as jobbigt våran nazist tränare annika plågar oss tills vi ligger  på backen! dear god, help us! men det är bra bort med fläsket! och sen har jag sett sex and the city the move. den var sädär, inte dålig inte jätte bra, men det var kul att ha sett den i alla fall!

det var allt från mig!
pusspuss

vad vore livet utan puch up?

vad vore livet utan puch up? det frågade våran lärare oss idag! hon är lite annorlunda och säger ofta det som kommer upp i huvudet på henne.

just nu sitter jag och delar en mandarin med anneilie och väntar på att fara till farmor och äta eftersom min media lärare är sjuk! sen i kväll blir det sikta mot stjärnorna! ös!

allt för mig
pusspuss

PS. det är sjukt svårt att jonglera!!!! DS

ledig dag..

det vart en ledig dag för mig eftersom jag försov mig! annaeilie ringde kl 10.20 när min matte började och undrade var jag var! och eftersom jag inte hade någon annan lektion var det ingen idee med att ta bilen och köra till skolan som jag först tänkt att göra. så dagen tillbraingade jag med att.. äta världens frukost gröt, mackor frukt tee digistive jouse mm! ganska gött och jag var mätt hela dagen! efter det så har jag sett serier varit ute och sprungit, sökt fakta till vårat religionsarbete! och lite mer saker.. nu sitter jag bara och latar mig framför datorn och har det bra!

igår var vi och pratade för niorna för att de skulle välja jennings! vi pratade typ i 5 min sa välj jennings, jey Jennings! sen for vi! så det var väl värt det för en biobiljett antar jag! vi ska dit imrgon också och prata inför två andra klasser! och då kanske vi tillochmed vet vad vi ska säga! framsteg! imorgon ska vi också fara och se sikta mot stjrnorna! det kommer att bli kalas kul hela våran klass ska fara och se när alla från dagcenter skall uppträda! det blir bra! men vi kommer nog inte hinna se hela eftersom vi ska prata om vår fina skola efter det! men peppa det! kom alla som vill, det kostar 50 kr och är på centrumhuset! det kommer att vara sött!





det var allt för mig! pusspuss

tandläkaren..

sitter på skolan och väntar på att få fara till tandläkaren, hoppas på att allt är bra! det skulle komma någon speciallist och kolla på mina tänder eftersom jag kanske ska få tandställning (!)
känns lite halv drygt att vara här, eftersom vi inte har några lektioner, jag trodde att jag skulle skriva prov idag menn.. då är läraren inte här! så det sög ju!

ikväll ska jag anneilie och sandra tillbaka till robban för att prata inför årets nior! vi gjorde det förra året också så det går nog bra skulle jag tro. vi har dock inte skrivit ihop något vi ska säga än, men det löser sig. förra året skrev jag och sandra ihop det vi skulle säga 10 min innan vi skulle gå upp och prata!

sista dagen.

detta är sista dagen på lovet. den har jag spenderat med sussi och peppe som har varit här. det var mys att se dom igen, var ett tag sen nu! ikväll ska vi fara på gubbgympa och skaffa oss träningsvärk det blir jobbigt med bra!

det är fortfarande snö, jag är hel taggad på att få börja åka bräda! hoppas det blir massor med snö och att den håller i sig länge! det är så mycket mysigare med snö alltså! fast det är jätte halt på vägen. i fredags när jag skulle till emil för att fira honom så hade två bilar kört av vägen och jag hållde själv på att åka i diket när jag skulle stanna och fråga hur det hade gått! usch! men det är bra, det är bättre med ishalka och mycket snö än det är med slask!





är jag taggad eller. Oh yes I´m

ha det bra. pusspuss!

RSS 2.0