deo krig!

jag och min bror hade just krig med en deo! så nu luktar vi gott!! vi är puckade !!

igår var jag och min familj och såg på bio! det var mys! vi såg mamma mia! den var rolig! helst för att vi satt och sjöng med i ala låtar!! det var verkligen länge sedan vi var och såg på bio tillsammans!! säkert 4 år sedan!!
nu ska vi fara till bjursjön och bada..! det blir säkert bra! söderströms ska komma! det är mat i alla fall! och det gillar vi ju!! ^^

säg till om någon vill hitta på nått för jag är på!!
pusspusss!!!


väntar..

nu sitter jag och väntar på att min mp3 ska laddas lite så att jag kan få fara ut och springa! har inte varit ute på några dagar eftersom jag har varit så förkyld! så det ska bli skönt att röra sig lite nu!! jag behöver verkligen springa mycket nu när jag jobbar påedfast för det enda man gör där är att dricka kaffe, och jag hade inte tänkt att gå upp 30 kg den här sommaren!

annars så jobbar jag på, måste jobba nu i helgen så jag missar PDOL vilket suger! men emil ska dit i alla fall, blir ju roligt för han men inte för mig! men jag får ju pengarna förstås! känner mig pepp på att göra något, händer det inget elle vill ingen hitta på något snart!?

aja, nu ska jag dra härifrån, kanske försöka städa undan härifrån eftersom min kära familj kommer tillbaka idag från grönfjäll och då kanske det inte behöver se ut som en krigszon här! 
 
pusspuss!!

jag kan inte hitta på en rubrik!

nu har jag jobbat på edfast i 4 veckor, det går rätt så bra. några boende är ganska så bråkiga igland och de vill sällan samma sak som jag vill men det går väl ändå okej antar jag! det har ändå varit en bra sommar för att jobba mycket på eftersom att det har varit halv dåligt väder hela sommaren vilket suger! jag vill ha sommar och sol ich kunna bada varenda dag!!!

nu har våra tyskar farit hem, dom for igår, det var tråkigt för vi hade verkligen mycket kul tillsammans, på slutet var det lättare att tala med dem, både på engelska och även på tyska, man kunde till och med göra sig förstådd med erik som bara är 2 år gammal även om mycket av språket bestod av teckenspråk eller ljud. erik är dessutom väldigt bra på att sjunga och jag har vaknat många dagar av att han sjunger högt på tyska.
han är dessutom duktig på att säga svenska ord, han säger ord som kyckling, perkulator, bil, bullar, tack för maten och hejdå mm. han var i alla fall väldigt söt!

i helgen far min familj till grönfjäll ich jag hinner inte följa med eftersom jag jobbar! det är synd, de ska hyra en stuga och fjällvandra på dagarna, vilket jag skulle tycka väldigt mycket om! meen, som sagt heeela min familj far så då får gärna folk komma hit, mamma har nyss bakat bullar och så det är bara att komma!! föresten kanske vi kan vara här när vi ska ha välkommenhemfets för pontus!! föresten pontus är hemma! det är bra han ska inte vara i belgien för det suger! var där och hälsade på honom i fredags skulle igentligen bara se till att han levde efter att jag hade jobbat kväll men jag vart kvar ända till 1 tror jag!

aja nu ska jag ut och springa lite! försöka få bort allt fläsk!!

pusspusss!!

tyskar!

vi har 3 tyskar hemma gos oss nu, de kom i söndags. en av dem kan tala svenska (men endast bonska) en kan prata engelska och en kan bara tala tyska (beror på att han är 2 år)! dom ska i alla fall bo här i två veckor nu! det kommer att bli kul det var jätte länge sedan vi träffade dem! ni förstår att sacha (han som talade svenska) bodde under sommrarna hos min farmor och farfar under kriget och även efteråt så fortsatte han att komma hit det är där för han bara kan tala bonska eftersom att det är det enda farmor och farfar pratar när det är ensama! sachas fru, tanja, har inte lärt sig svenska än men hon är på god väg och försöker hon är jätte trevlig och gullig. och till sist så har vi loilla erik, han är hur gullig som helst och blyg som rackarn! så det kommer nog bli kul att  ha dem här ett tag!!

snart mina vänner så är den STORA den FANTASTISKA den UNDERBARA.........GULLTJÄRNSDAGEN i år körs den för 23 gången och det brukar komma massor masssor med folk som vill bara med på tävligarna, godisregnet, straffsparkarna mellan åkullsjön och gulltjärn mm. bara så att ni vet! den är nu på söndag och om ni missar den missar ni något stort! ^^
föresten badtunnar är klar! kom pch bada!! jag är rå taggad på att göra nått, vad som helst faktiskt!!! hör av er!!!

jobbar för fullt nu, ikväll jobbar jag några timmar det blir säkert bra! börjar bli riktigt varm i kläderna så det gåt bättre och bättre än vad det gick i början när två av patienterna började bråka varje kväll om att de skulle hem och att vi som skötte stället var dumma i huvudet osv! inte så roligt men nu går det som sagt bättre har haft deligation mesta dels av tiden, var lite strul med att få den eftersom sköterskan inte  var där och vi var bara två vikarier som skulle jobba en kväll! meen som sagt allt går bättre!

emil bor här ibland nu om han inte bor hos sin mormor! det går bra och vi har inte tagit död på varandra än i alla fall^^

puspsusspusss!!

RSS 2.0