bebisnytt...

Åh, ikväll har vi varit och hälsat på sussi och peppe och lill tösen på BB i skellefteå! Flickan som som tidagre sagt väger 2830g och är 46cm lång och en riktigt skönhet! Hon är världens sötaste och jag kan bara inte se mig mätt på henne! Här kommer några av de bilder jag tog när vi var och hälsade på! Grattis igen sussi och peppe!









Så, här ser ni alltså den lilla sööötingen, hon är helt fantastisk! Hur snäll och tyst som helst och väldigt hårig! Än så får vi inte veta något tilltänkt namn... Så tills dess så heter hon lillan! Barra så ni vet!

Puss och kram

// Moster


MOSTER!!!!!!

AAHHHHH..!!!!

Jag har blivit moster jag kan bara inte fatta det!!! Sussi har fått sin lilla bebis!!! Ikväll kl 20.00 Ikväll föddes en liten flicka på bara 2800g! Imorgon ska jag få fara dit och se henne jag kan bara inte vänta!! GRTTIS SUSSI!!!


BEBIS!! Hon är tydligen jätte söt och har väldigt mycket hår! Åh, jag har blivit moster!

// Stolt moster

För vi har tagit studenten...

För vi har tagit studenten.. för vi har tagit studenten... för vi har tagit studeeeenten, fy fan va vi är bra!

Så här lät det när vi på jennings efter 3 långa år tog studenten! Det var jätte roligt! Eftersom en bild säger mer än 1000 ord så kommer lite bilden från den stora dagen här!



En massa fina och bra människor!



wooohooo...




Våran snygga vagn.. OP -06 Vi blev bara sjukare...

Efter en helt galet bra dag med champange, jordgubbar, betygsutdelningar och ton vis med blommor.. For jag min familj och massa släktingar hem till oss för att fika massor och sedan äta middag.. Dessutom fick jag massor av presenter vilket var väldigt roligt månste jag säga!!!!






Jag fick massor av blommor..


And this beauty!

Efter att alla hade farit tog jag bilen in till stan där vi föst egentligen skulle förfesta hos evve och sen dra på studentskivan! Dock så vart allt lite dåligt och vi missade vart vi skulle kliva av bussen osv så vi fick förfesta i en busskur ist! Eller vi drog väl kanske till Nicklas efteråt! Vi hade allmänt kul spelade ölspel och dansade till dålig musik!

Tillslut tog vi oss iväg mot x3m där studentskivan hölls! Kvälen var AS rolig tack alla människot som gjorde den great! Vi dansade på borden, sjöng, drack och hade allmänt ÖS!!!!





Aja.. Till saken.. Vi hade världens bästa kväll!!! Fy fan va vi är bra!!!

PUsspusss

lite bilder..

Nu har jag fått fram några bilder på mig och jonte från balen iaf! Dock så ligger de flesta på en kamera jag måste till skolan med.. Så dom kanske kommer sen!




Helgen..

Ja, i fredags så somnade jag och jonte ur tidigt! vi var väldigt slitna efter balen fast vi varken var särskillt onyktra eller upp jätte länge! Men så kan det vara! Lördag fick vi iaf en riktig sovmorgon.. sen på dagen så for jag ocj jonte iväg till klinten där det var "grunkor och mojänger". Vi såg på massor av finfina bilar och gamla saker..

På kvällen hörde vi att det var badtunna i Maria C stuga så kvällen spenderades med massor av trevligt folk, badtunna och paj! Inte helt dumt vill jag lova!

 







Idag så har jag och jonte bara slappat.. Vi har varit ute och gått på ängarna runt gulltjärn och bara njutit av dagen fast det inte var så soligt!




balen!

Här kommer några av de snyggingar som var med på balen!

Mer bilder kommer sen!


























Sjuklit snygga människor eller hur!!

RSS 2.0