snartsnartsnart.....

ahhh jag är dö nervös om bara några timmar så far vårat plan mot varmare bräddgrader! Fatta så skönt det känns! Snart får man känna sand mellan tårna och sol som värmer bort alla sverige kyla! Vi far ikväll vid 9 tiden och kommer fram där vid 2 på natten! Så imorgon blir det att sola och bada för fulla muggar!!!

Sol snäckskal sand saltvatten lata dagar och jag och min älskling i en hel vecka!



Oh yes.. syns när vi kommer tba..

pusspuss

hyresgäst..

Sådär nu börjar det dra ihop sig på fredag så far jag och min lilla pojke iväg! En hel vecka av sol och semestrer innan jag ska bli stor och börja på universitetet. Osch.. så jag är peppad!





Idag har jag och mammi varit och kollat på en lägenhet, som jag fick. Så nu kan ni alla kalla mig för hyresgäst... Coolt va??!! Jag hade helt galet tur för egentligen är det ju typ 2 års väntetid på lägenheter i umeå meen, har man bra kontakter så har man!

Lägenheten är ett rum och kök med en liten sovalkov. den ligger på källarplan och har ett frächt badrum. Hela lägenheten är faktiskt jätte fräch. Måste bara dit med lite av mina saker eftersom den hyrs ut mublerad så det blir ju KUNG! Det blir alltså flytt för fulla muggar för mig när jag kommer tillbaka från turkiet men jag får inte nycklarna förrn den 1 september så det är inte jäte brotom!

näe. nu ska jag gå ner och äta lite!

puspuss

Mot sol och värme..

Nu har jag gjort det! Jag och jonte har faktiskt bokat en utomlandsresa 1 vecka!!! Lite skönt det ska bli alltså! Nu har jag gått och väntat på att få vara utomlands sen förra sommaren!! Den 21 augusti bär det alltså av till Alanya Turkiet! Fatta skönt. En hel vecka med bara sol bad och härliga dagar tillsammans med min älskling. Vi hittade resan på ett special erbjudande från skellefteå till alanya på ett hotell som heter Hakdem bon apart med allinclusive för bara 4800. Det är ändå ett väldigt bra pris för att vara en sådan resa.

Resan hittar ni här om ni känner att ni vill se vart vi ska!







Jag är väldigt peppad med samtidigt dö nervös tänk om något händer medans vi är där.. eller att vi typ går på fel plan eller nått! men det går nog bra hoppas jag! ahh... Peppa turkiet!!

Over and out

RSS 2.0