jobb!

i veckan har jag börjat jobba själv. det känns bra hitills i alla fall. jobbar kväll i kväll så det blir nog bra! sen så ska jag sova hos farmor så jag slipper köra fram och tillbaka! mitt schema suger den första perioden jobbar typ bara 4-5h per dag! så det är inte så bra!

kände mig väldigt kreativ idag så jag har sytt en kjol! den vart faktiskt väldigt söt, men det var lite svårt eftersom jag inte hade ett enda mått att gå efter! men den vart ganska bra i alla fall!
 

emil har fått jobb på badtunnespecialisten idag! det var väldigt bra! :) puss på han!

pusspusss

yes..

jag kommer att få MVG i svenska.. är nööjd! började skrika när gunell kom och sa det till mig när jag satt och åt! jag förstår det inte ens, jag är sämst i svenska jag har alltid haft problem med det! jag är i alla fall glad!

idag så har vi varit på introduktion för sommaren, det gav inte så mycket för mig eftersom vi redan gått igenom allt det de gick igenom så det var lite jobbigt, annars så fick jag assistera som blöjhavare. jag fick ligga i sängen och alla andra fick prova byta på mig var lite pinsamt men någon måste ju offra sig när det inte är så många som kan! gick till barnmorskan idag, fick byta p-piller och så, bra bra!

imorgon så blir det klättring för hela slanten, det ska bli riktigt kul bara jag inte blir dödligt höjdrädd eller nått! men det ska nog gå bra jag har ju gjort det förut!

ha det bra pusspusss

älskar dig mer och mer för varje dag älskling

tja

helgen vart väl inte riktigt vad vi tänkt oss meen den vart ganska bra! fredagen så firade jag och emil våran 1 års dag, vi åt gott (grillat med klyftpotatis) och sedan så åt vi jordgubbar doppade i choklad, melon och vindruvor det var gott! men det förstördes liiite eftersom min lille bror var hemma med oss! men det var i alla fall mysigt vi såg film och hade det bra!

lördagen så for vi och arbetade i bobacken, sedan på kvällen hade vi tänkt oss in till yran men ingen var pepp så vi sket i det! istället gick vi och lade oss tidgt eftersom vi skulle upp och jobba idag! vi har planterat i hop några kronor i alla fall! så det var ju bra!!
aja.. nu ska jag draa!

pusspuss

RSS 2.0