090713

Ännu en lugn dag på jobbet. Jobbar inte så mycket i veckan så det känns väldigt skönt. Jag jobbade idag sen är jag ledig tis, ons och tors sen jobbar jag ju hela helgen men ändå. Det känns ändå skönt lite ledig tid att hinna ladda upp batteriera på! På onsdag hade jag och jonte tänkt oss in och se på ice age 3 på bio. Vart som peppad på den otroligt söta och roliga filmen när vi såg att den gick! Så det blir nog kul. Annars har jag ingenting att göra så om någon har något bra förslag säg gärna till.



Glömde kanske säga att jag har tagit mig in på första ansökningen på umeåuniversitet till sjuksköterskaprogrammet! Det känns skönt att vara inne iaf, det var ju trotts allt JÄTTE många sökande i år! Så nu far 3 år till för mig bara sädär! glöm att fara och rasa och ha kul nu blir det fattig student för hela slanten! Ska försöka fixa en billig lägenhet i stan fast det är ingen brotska, jag kan pendla ett tag om jag vill.



Hela min familj är i stockholm nu, de har varit där sedan i onsdags men jag kunde inte följa med eftersom jag jobbade. Kändes väldigt tråkigt måste jag säga. Desutom måste jag hålla mig hemma eftersom jag måste ta hand om kattungarna som springer runt här! Så det var inte så lätt att bata inte vara hemma under denna vecka!



I lördags var vi och firade min älskling och maria som båda fyllde 19 i onsdags! Vi grillade, badade badtunna och hade det allmänt trevligt. Riktigt kul iaf! Synd att det inte vart taget några bilder dock, så ni får inte se hur roligt vi hade.



Näe, nu måste jag ut och leta det där j*vla kaninen som vi har som har smitit och vägrar komma fram från under ladugården!!!

over and out..

avsked..

i fredags så for eve hem till frankrike igen efter ett helt år i sverige.. så såklart hade vi fest för henne. Först helgen innan så åt vi grillat och hade det mys hemma hos johanna. Sen på torsdagen så hade vi "fest" i granån, vilket typ gick ut på att äta så mycket tacos att man mådde dåligt.. näe.. men här kommer lite bilder därifrån iaf!

    
Pontus och emil var öhm.. söta


Vi åt jätte mycket mat!


..och tårta


Det fanns söta människor där..

   
.. och ännu fler..


Eves present.. en gigantisk sverigeflagga som vi skrev på!!! ganska sött måste jag säga!




   


Så nu har jag iaf varit liite duktig.. annanrs händer det väl inte så mycket just nu. Jag jobbar för fullt! Men i helgen så är jag heel ledig ändå till måndag kväll så är det någon som vill hitta på något är jag fett på!

Gumboda på lördag kanske.. vi får se om man lyckas få ihop några som vill fara iaf! Min lilla prins han jobbar då hela helgen så han lär ju inte stanna och hålla mig sällskap så länge tyvärr..Men jag får vara med honom någon annan gång! han har inte så mycket annat till val! love him! ♥

Nu ska jag dra! Hör gärna av er!
pusspuss

förlåt!

Förlåt jag har varit säämst på att uppdatera bloggen min! men, det är sommar och då ska man ju verkligen inte sitta inne vid datorn alltså! Så jag blir förmodligen fortsatt dålig på att skriva!

RSS 2.0