snaaart...

Snart så bär det av.. typ 9 timmar med buss och sen så är vi framme i riksgränsen där jag ska spendera min valborg! Snacka om härligt! Jag har packat som en galning idag! Så jag hoppas att allt är med. Men är det inte det så klarar jag väl mig ändå! Har jag bara min bräda så är allt luuugnt!

Nu peppar vi...

Riksgränsen...

Imorgon drar jag Jonte Pontus och massa andra braiga människor till riksgränsen! Det ska blir så otroligt härligt at bara komma bort ett tag! Känns som jag inte varit utanför umeå på flera år typ!!!! Vi ska Åka bräda hela dagarna, vara uppe hela nätterna och ha en great time helt enkelt! Så imorgon kl 22.20 så bär det iväg i buss! längtar som en galning...! snart snart snart....



Gjorde min sista praktik dag idag! Nog för att jag saknat skolan lite eftersom man saknar människorna. Men annars hade jag gärna varit kvar på akuten! Jag har trivts så jäkla bra och det är helt underbara personer som jobbar där! Jag menar det är ju ändå det här vi ska jobba med nu ett bra tag så skulle jag inte ha trivts hade jag blivit lite rädd!

nääe.. ni nu ska jag nog gå och göra något annat!!

Hår blekning...

Mammi hjälpte mig att försöka bleka mitt hår som har sett för taskigt ut! Dock vart inte resultatet mycket bättre! Tydligen så tål inte mitt hår blekningsmedlet jag använde så bara efter några minuter så hade det blivit jätte blondt! Nu ser jag ut om en kycling typ! fast med vita fläckar här och där! väldigt snyggt måste jag säga eller inte...



Helt livsfarligt alltså! Men man kan ju göra om det! även fast jag nog ska vänta ett tag och se hur mitt hår mår alltså!!



Ledighet!

Skönt som attan att vara ledig måste man ju säga! ar varit hemma hela dagen och haft det skönt! Legat ute och solat i det underbara vädret! Har faktiskt blivit lite brun och det känns väldigt frächt! Få bort blekhet! Man känner sig som en helt ny mäniska när man kollar sig i spegeln! Fast jag har ändå nytta idag! Jag har räknat lite matte, jobbat med min nätskulptur till bilden och varit ute och sprungit! har känns väldigt bra alltså!

Imorgon hade jag tänkt mig till skolan! Både för att vara lite med min älskade pojkvän men också för att kanske hinna med lite saker som jag måste göra! Prata med lite lärare osv!

Nu ska jag gå och försöka övertala min mammi att bleka mitt år lite så det inte ut hela tiden! Önska mig lycka till!


Påsklov

Lite påsk lov har jag ändå fått i veckan eftersom jag bara hade praktik 2 dagar! Det var väldigt skönt! Jag har mest varit med min älskling. Vi har gjort lite allt möjligt här i gullis. Promenerat en massa. Åkt skidor och grillat i sol skenet. Spelat spel med Lina Arvid Pontus och Eve. Solat. Myst. Åkt madrass. Osv... Inte helt dumt alltså!



Nu ska jag fara ut och springa lite i det vackra vår vädret!



Duktiga jag..

Vaknade typ vid 7 i morse av att det var strålande väder ute och solen lyste in genom mina egentillverkade rullgardiner. Låg i sängen och tänkte en stund. Tillslut så ringde sussi som inte heller kunde sova. Vi påratade bort några minuter. Sedan ansåg jag att det inte var lönt att ligga kvar. Jag skulle liks inte somna om igen så därför gick jag upp, åt lite yogurt och en banan och drog sen på mig mina jogging skor och for ut och sprang. Det var dö gött att springa så tidigt och nu ska jag snart äta lite mer frukost och sedan spendera dagen med att sitta ute och sola!

Ikväll kommer Jonte, har verkligen saknat honom nu när jag varit borta. Så det ska bli väldigt skönt att få träffa honom igen! Kanske borde jag dra honom ut och grilla imorgon! Det vore inte dumt alltså! Lite grillad korv och solsken! Kan det bli bättre!!

Aja, nu ska jag gå och duscha!

Nej..

Det känns helt overkligt! Hur kan något sådant här hända? Så fruktansvärt hemskt. Tänker på alla anhöriga.

Vila i frid

Kass uppdatering..

Förlåt jag vet att jag har varit väldigt kass på att uppdatera bloggen nu den senaste tiden. Det finns helt enkelt inte någon lust, tid eller ork till att göra det! Jag var och min praktik under hela förra helgen! Jag jobbar väldigt många helger, vilket är lite tråkigt, men som sagt det är då det händer mest på akuten! På söndag kväll började jag känna mig yr och konstig och trodde jag hade fått något blodtrycksfall! Men när jag kom hem till mormor igen började jag må riktigt kasst. Resten av den natten gick ut på att må dåligt! Inte den mest omtyckta natten! Jag tog iaf ledigt på måndagen och åkte hem till gulltjärn där jag är just nu.

I veckan var jag faktiskt ledig tis, ons, tors och det känns väldigt skönt att få bara vara hemma och ta igen sig! Jag har räknat lite matte (!), varit ute och promenerat, njutit i solen, läst och tagit ut låååånga sovmornar!



Ikväll har jag faktiskt sökt till universitetet och för fösta gången känns det faktiskt som om det är på riktigt! Jag är jätte nervös och vet inte alls om jag tar mig in eller inte, men jag hoppas på det bästa! Så här vart mina val iaf;
  1. Sjuksköterskeprogrammet Umeå
  2. Sjuksköterskeprogrammet Luleå
  3. Sjuksköterskeprogrammet Ö-vik
Sen får vi väl se hur det går! Jag har väl kanske inte MVG i allt, man jag tror jag har ganska hyfsade betyg! Så kanske ta jag mig in! Det får jag inte göra förrän i sommar då jag skickat in mina slutbetyg!

Det vart som ni ser Umeå universitet först. Egentligen bara för att det är lättast så. Jag kan nog lättast få jobb någonstanns i närheten. Får lätt boende, eller kan bo hemma den fösta tiden. Jag har mina vänner och min underbare pojkvän häromkring. osv. Och jag tror att även om an vill "byta miljö" så gör man det ändå bara av att flytta till umeå. Man lär känna massor av nya människor även fast man bor kvar här!



Imorgon kväll så skulle Jonte komma hit och umgås med mig! Jag saknar min älskling något helt kolosalt. Har inte hunnit vara så mycket med honom nu under praktiken och min säng känns alderes för stor och tom! ♥

Nu ska jag gå och göra något annat!



Äntligen på väg hem...

Snart får jag komma hem igen! Jag har snart varit i stan i 2 veckors tid, och jag måste säga att min familj är otoligt saknad efter dagarna hos mormor! Jag saknar verkligen min familj väldigt mycket när jag är borta hur mycket vi än tjaftsar när jag är hemma! Det ska verkligen bli sjukt bra att få komma hem nu!

Som jag har sagt tidigare praktiserar jag på akuten. Jag får göra jätte mycket och alla jag jobbar med trivs jag med! Så det är väldigt kul, man kommer in i gruppen fort och det känns som om jag har varit där flera månader redan.

Jag drar väl en snabb genomgång sen sist. Jag var ledig förra torsdagen och fredagen. Men var ändå kvar i stan eftersom det vart så svårt att ta sig hem. Men på fredagen kom min älskling till stan för att vara med mig ♥ Vi åt ute och såg sedan på bio, män som hatar kvinnor. Som var dö bra, förmodligen en av de bästa filmerna som sverige har gjort. Så nu håller jag på att läsa böckerna också!

Sen har jag jobbat tills idag då jag vart ledig igen. Under helgen vart min älskling sjuk och ni kan fatta choken när jag kommer kl halv 12 på tisdagen och hämtar en ny patient och ser att det är jonte!!! Men jag hann inte vara med honom så mycket för vi hade så jäkla mycket att göra under dagen. Tillslut fick han fara hem och han kommer attt bli bra! Jag måcte säga att jag aldrig varit så ofockuserad som när jonte var på akuten! Usch så hemskt! Livrädd!

n''e.. nu orkar jag inte mer..

RSS 2.0