snö...

vi har haft snö hemma hela dagen idag :D det är så mysigt, snö får allting att se så bra ut, det täcker över allt fult brunt! dock så är det typ bara 1 cm snö men ändå! det känns ändå bra.. är råtaggad nu på vintern.. men snowboard och skidåkning!!! wiiee.. nu skulle det bara få komma 1 ½ m till så blir jag nöjd! det är nästan så att man vill börja sjunga ljulsånger, iförsig har jag gjort det sen i agusti men ändå.. nu börjar det kännas!


hur kan man inte älska det!

ha det bra alltiop!
pussspuss

..


man kan inte annat än bli rädd.. de är hemska..



livrädd..

har kommit på vad min fobi är.. nämligen älgardom är gigantiska, har stora horn, gör en massa otäcka ljud när dom är i skogen och det smyger alltid på en så hjärtat stannar när man ser dem. Igår när jag var ute och sprang ställde det sig plötsligt upp 3 älgar precis bredvid mig, jag som trodde att älgarna var en gräshög som låg på åkern har aldrig sprungit fortare hem. och idag när vi skulle köra hem från aerobicsen så står det 2 älgar berdvid vägen och min bil har inte bra lysen så jag såg dem knappt förrän jag var jäms med dem!

älgarna förföljer mig och jag är livrädd.

försten så är våran lilla söta sandra sjuk.. förlåt att jag inte kom förbi på sjukhuset.. jag visste inte förr du var hemma igen!

resten av lovet ser ut såhär;
  • onsdag - fara till stan, välja tapeter till min syster.
  • torsdag - till johannas stuga med flickorna?
  • fredag - fira emil, gå ut?
  • lördag - främande,...
  • söndag - ledig ser det ut som... hang out with me..
men nu ska jag gå..

ha det bra
pusspusss

fest..

var på fest igåt i stan hos Dag. allt bestämdes väldigt fort, jag och johanna som inte hade något att göra bestämde oss därför för att fara.. det var verkligen länge sedan jag festade alltså! så det var ös, det snurrade ganska bra i huvudet innan kvällen var slut.
 lärde känna mycket nytt folk som jag inte kommer att ha en anning om vad de heter om jag träffar de igen! de kom antingen från dag, och arvids klass eller Gurkas. men alla var jätte treviga och det vart en riktigt lyckad kväll!

dessutom har jag äntligen hittat min egen riktiga bögkompis! det är bra! det har jag alltid velat ha! han heter Jens och är väldigt snäll^^ finely!

ska äta på ett tag och sedan blir det väl gubbgympa!
allt för mig! pusspuss


i väntan på gubbgympan..

tänkte att jag skulle berätta snabbt om min helg typ.. fredag gjorde jag ingenting, hänge med min bror och såg idol typ. lördagen klev upp vid halv 10 började att riva ut min lillasysters rum. både golv och tapeter! höll på med det mest hela dagen. johanna och ponus ringde och undrade vart vi skulle vara om vi skulle hitta på något.. det vart hemma hos mig tillslut. stökigast i världen är det ju här med sågspån fulla golvet men så kan det va. dom kom vid 8 någon gång, vi såg film fikade spelade kort och lite sådannt! ganska okej kväll alltså.

idag har sussi varit här och myst! har också suttit med den där *piiiiiiiip* matten som jag inte fattar något av! och nu sitter jag och väntar på att få fara på gubbgympan! ska bli skönt att träna lite!

aja.. nu ska jag snart dra.. pusspuss

jordskalv!

vi har haft jordskalv här i gulltjärn!!! det var stort som attan och hela vårat hus skakade i säkert 10 sek innan det trog vidare! det var häftigt! eller, kan det vara häftigt fast man var livrädd? jaa.. det var i alla fall häftigt!
ringde lina och arvid hade också kännt det! här har ni beviset! Gulltjärn är häftigt!

resten av kvällen har gått åt att tala förstånd med en gråtande fjortis att det inte är så coolt att vara vän med de som hela tiden ska vara bäst och tuffast. det gick ju..... ja, jag vet inte hur men men. började man verkligen så där tidigt? jag kan inte ha gjort det, jag hade aldrig sådanna vänner, min vänner och jag var töntar och vi gillade det! det var bättre! varför ska små barn vilja vara bäst på att typ dra längst halsbloss? jag fattar inte!

aja.. nu har jag bättre för mig. Gulltjärn är coolt.
pusspuss

träningsvärk och andra ovärda saker.

idag är det tisdag och som alla andra tisdagar har har bara en lektion. nämligen Idrott B. steg upp idag med fruktansvärd träningsvärk sen i söndags och var inte alls så peppad på att ha idrott senare. men jag kom mig till skolan vi spelade basket, vilket jag suger på!!! men det var väl roligt i alla fall.

sen for jag in till stan eftersom jag skulle framkalla bilder som jag ska ha till mammas present. fick gå själv på stan ett tag och vänta på bilderna men det var lugnt. köpte lite små saker, leggings och lite sånt. träffade söt sandra just när jag skulle gå och hämta bilderna och sedan åka buss hem.

kvällen har inte alls gått som jag hade tänkt, jag hade tänkt hinna vara duktig och gör någon av läxorna vi har;
  •  inlämning av en levnadsberättelse
  • inlämning av resentionen av tillsammans
  • plugga idrottsprov
  •  plugga religionsprov
  •  plugga matte
det slutade med att jag inte gjorde något förutom några tal i matten plus kom jag försent till aerobicsen som jag hade nu i kväll. men, det är inget att göra åt!

allt för mig!
pusspusss

jobb

min dag har bestått av en föreläsning om demens, första föreläsaren var så tråkig att jag inte förstod ett ord vad han sa, den delen bedrevs med att sms;a, rita mm. sedan var det uppe någon tjej som faktiskt var rätt duktig! lunch 12.10! vilket var det bästa vi hade varit med om idag. sedan tillbaka till centrumhuset för att tillslut rymma därifrån tidigare än planerat! var sedan med våra fina små vänner på THE GLOBE som har blivit vårat nya ställe!

sedan bär alla var glada för att få fara hem så for jag och jobbade på edfast med dementa, såklart! det var stressigt för en gångs skull! en patient fick en stroke så det var inte särskillt roligt! dock ville anhöriga att den boende skulle vara kvar på boendet så vi har haft mycket med denna patient! men allt flöt på ganska bra! tack gode gud var ALLA andra lugna idag och lade sig innan 7! så vi hade mycket tid att ta hand om patineten med stroken! prata med anhöriga osv.

nu ska jag lägga mig och sova i min sköna säng!
pusspuss

mys onsdag

första onsdagen på tre veckor nu som vi är i skolan, vi har haft friluftsdag och studiedag de förra onsdagarna. det var ganska bra att vara tillbaka på onsdagar eftersom vi är helt lost på matten, och det hjälper inte pankkänslorna inför provet när vi inte har några lektioner. vi slutade vi två någon gång och sedan dess och tills vi skulle fara med bussen har vi legat och mysit, jag annelie sandra christoffer och alexander låg tillsammans i två ihopdragna soffor. det vart varmt och helt otroligt skönt dock viste man inte vems händer som var vilkas eller vems ben man låg på men ändå! J för gemenskap!

hitills denna kväll har jag varit ute och sprungit, duktiga jag, fast det regnade så det var inte någon trevlig upplevelse! nu har den trista delen av hösten kommit! bajs! så nu peppar vi vinter 1 ½ m snö och bräda i backen känns inte helt dumt alltså! åh.. nu vart jag peppad på bräda! ge mig snö i stället för regn!!

allt för mig! pusspusss

RSS 2.0